REDALEN: Snertingdal Musikkforening spiller på gamle Redalen skole i forbindelse med flaggheisingen 17. mai.

REDALEN/BIRISTRAND/BIRI: Den store dagen nærmer seg og mye skjer rundt omkring i Biribygdene. Det er lagt ut informasjon på diverse sosiale medier, biri.no samler her en del av dette. Lett å finne igjen, lett å lese.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Redalen
Vi starter i Redalen, hvor Mjøsbygda Redalen Grendelag inviterer til flaggheising og musikk av og med Snertingdal Musikkforening, « vårt eget foretrukne musikkorkester» som arrangørene kaller dem. Stedet er selvsagt Redalen skole, og klokkeslettet er 08.15. Samarbeidspartner er Redalen Idrettslag, og det spanderes kaffe og saft, samt mulighet til å kjøpe blant annet is.

Er du opptatt med annet 17.mai, så kommer korpset tilbake Redalen skole/grendehuset lørdag 15. juni. Det oppfordres også til å støtte korpset med å vippse et fritt beløp til 74494.

Biristrand
Også på Biristrand liker de å holde gode tradisjoner i hevd, her blir det musikk ved Biristrand Musikkforening i forbindelse med flaggheisingen på samfunnshuset Strandheim. Strandingene er litt tidligere oppe enn redølingene, det hele starter kl. 08.00. Det serveres også frokost fram til kl. 09.00. Denne koster 80 kroner, og er gratis for barn under skolealder.

FROKOST: På Biristrand kan du få kjøpt en velsmakende frokost mellom kl. 08.00 og 09.00. Det hele skjer på samfunnshuset Strandheim.

Biri
Hva som skjer i Biri har biri.no skrevet om tidligere, les her.
Vi minner likevel om at kl. 07.30 er det flaggheising på Herredshuset og Biri Omsorgssenter. På omsorgssenteret er det Biristrand Musikkforening som står for tonene. Så går det slag i slag med kransenedleggelse og gudstjeneste fram til barnetoget stiller opp ved omsorgssenteret med avmarsj kl. 11.30. Toget frontes av politiet, etterfulgt av Biristrand Musikkforening som i år er med hele veien opp til den nye barneskolen. Sist i toget loves det også i år en traktorkortesje. Hvilken rekkefølge ellers i toget kan du se her:

Tips gjerne biri.no hvis du sitter med annen spennende informasjon om 17. mai i Biribygdene!

Click here to add your own text