KIOSKER: På tegningen ser du kiosker og utsalgssteder markert med kuler. RØDE KULER: Her selges is, brus, kaffe og pølser. BLÅ KULE: Allrom barneskolen, her selges kaker, snitter, kaffe og brus. HVIT KULE: Kantina ungdomsskolen, her selges alt det ovennevnte.

Her blir kioskene 17.mai

BIRI: Årets 17. mai feiring vil foregå på den nye barneskolen i Biri. For de fleste vil det bli helt nye lokaliteter å forholde seg til. Derfor kan det være greit med en oversikt over hvor du får hva.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Anne Marte Ekern i årets 17.mai komite har sendt biri.no en grei og forklarende tegning på hvor du finner kioskene og hva som selges hvor. – Det blir to utsalgssteder inne på barneskolen, samt kantina på barneskolen, skriver hun.

Forklaring på fargene
RØDE KULER: Her selges is, brus, kaffe og pølser.
BLÅ KULE: Allrom barneskolen, her selges kaker, snitter, kaffe og brus.
HVIT KULE: Kantina ungdomsskolen, her selges alt det ovennevnte.

Når det skal betales, er det kontanter og VIPPS som gjelder. Det oppfordres til å ha telefonen klar, og å finne fram nummeret før du når kassa. Da går køen så veldig mye raskere unna.

Noter gjerne dette VIPPSnummeret: 92 36 22.