VÅRKONSERT: Hedda Elise Brovold og dirigent Nils Erik Lister (begge sittende) håper mange vil komme å høre på vårkonserten til Biristrand Musikkforening.

Birijente som gjesteartist

BIRISTRAND: Det begynner å nærme seg årets vårkonsert for Biristrand Musikkforening. Denne gangen har de satset lokalt og hentet inn Hedda Elise Brovold som gjesteartist.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

24-åringen har mye musikk i blodet, og har spilt og sunget i alle år. – Men det er lærer jeg skal bli, sier hun, og er i full gang med lærerutdannelsen ved NTNU i Trondheim. Biri.no møtte henne under helgens øvelse med musikkforeningen. – Det passet bra, sier Brovold, – jeg har fortsatt påskeferie, men i morgen drar jeg til Trondheim igjen og kommer tilbake til generalprøven om snaut to uker.

Teksten fortsetter under annonsen

Biristrand Musikkforeninge er et aktivt korps med tre store konserter i året. Brovold sier hun gleder seg til å synge med dem. – Å være vokalist sammen med et korps er helt nytt for meg, innrømmer hun og forteller om et aktivt korliv i Trondheim. Sunget i kor har hun forresten gjort siden hun var seks år gammel i tillegg til å traktere både piano og gitar. – I Trondheim er jeg med i to kor, så det blir mye musikk ved siden av studiene. Priser har vi også vunnet, sist nå i Budapest. Det kan du lese om her.

– Det skal bli skikkelig moro å gjøre noe helt annerledes, sier hun, – Tanta til Beate, Big Spender og salmer er blant det publikum vil få høre, sammen med fantastiske Biristrand Musikkforening og dirigent Nils Erik Lister. Hun håper at det vil komme mange å høre på henne og korpset. – Så blir ikke turen fra Trondheim forgjeves, smiler hun. – Lørdag 20. april er det på herredshuset i Biri, og søndag 21. april på Strandheim, reklamerer Hedda Elise Brovold til slutt, – begge dagene begynner vi klokken 17.00.