STEG: Steffen de Wit i fotballgruppa er selv en aktiv bruker av appen Steg. – Mitt mål er 50.000 skritt i uka, sier han og oppfordrer alle til å bli med på denne aktiviteten.

Tell skritt – støtt fotballen

BIRI: Steffen de Wit vil gjerne slå et slag for fotballgruppas nye vårdugnad og inntektskilde. – Vi har lett etter et alternativ på siden av salg av dopapir, sokker og fiberkluter, smiler han.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Det hele går ut på å laste ned appen Steg. – Den teller skrittene du går, sier de Wit, – og er gratis å laste ned. Så melder du deg på konkurransen, det koster 199 kroner, blir vi fortalt. – Av disse går 100 kroner til fotballgruppa i Biri IL, vårt mål er å få inn 50.000 kroner, sier de Wit videre. – Altså at 500 biringer melder seg på.

Så langt har fotballgruppa fått inn litt over 5000 kroner, konkurransen begynte 1. april og varer til 28. april. Når vi målet vårt, blir alle som spiller fotball i Biri IL påspandert en gratis pizza av leverandøren, påpeker de Wit.

APPEN STEG: Sånn kan det se ut når du har lastet ned appen Steg.

Konkurransen
Det er fritt hvor langt du velger å gå hver uke. Blir du førstemann til å nå det ukentlige målet ditt, er du med i kåringen som ukens vinner, det vil si at du hver uke har muligheten til å bli Biris sprekeste. – Det er en utfordring jeg håper mange tar, smiler de Wit optimistisk. – Du blir også utfordret til å verve fem deltagere hver. Gjør du det, vinner du et gavekort på kino eller hos sportskjeden XXL. – Disse har en verdi på 200 kroner, forklarer de Wit.

Man kan også jakte på på gullbilletter, som man finner ved å gå skritt. Disse ligger langs den tenkte stien du går. – Disse kan brukes på et lykkehjul hvor man kan vinne premier som Apple Watch, airpods eller diverse gavekort, sier de han.

Gå hvor du vil
– Dette er en perfekt mulighet for å ta bedre vare på egen helse, komme seg mer ut og være mer sosial.
Alle skritt er med å bidra til at du kommer nærmere målet. Du kan gå hvor du vil for å klare å tilbakelegge distansen, mener de Wit bestemt.

Man kan enten jobbe som et lag og nå målet sammen eller konkurrere mot hverandre. – Det blir morsommere jo flere dere er som konkurrerer mot hverandre, mener han videre.

Steffen de Wit er sportslig leder i fotballgruppa og oppfordrer avslutningsvis alle som er interesserte i å gjøre noe for fotballen i Biri om å ta kontakt. – Vi har bruk for alle som vil hjelpe til, både økonomisk og ved dugnader av alle slag.

Slik kommer du igang

Registrer deg: Støtt dugnadsgruppen ved å kjøpe påmelding (engangsbetaling)

Motta e-post: Du mottar en kode som løses inn i appen

Last ned appen Steg fra App Store eller Google Play, lag deg en bruker og løs inn koden!

Registrere deg kan gjøre her