UNO-X: – Å bli en Uno-X stasjon håper og tror vi vil styrke merkevaren vår, sier assisterende daglig leder hos Uno-X/7-eleven i Biri, Ingar Tørresen.

Blir Uno-X

BIRI: Mange har sikkert lagt merke til det skjer ting i og rundt bensinstasjonen i Biri. Det graves og nye pumper er på plass. Bensinstasjonkjeden YX er borte og inn kommer Uno-X.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

– Uno-X er lavprissegmentet til samme kjede, sier assisterende daglig leder i Biri, Ingar Tørresen. – Det er Reitangruppen som eier begge, også 7-eleven butikkene som vi er en del av, sier raufossingen. Bjørn Feiring er den som leier eiendommen ut til Reitan Convenience, som kjeden heter. Franchisetaker er Gunn Landgraff, som da leier konseptet fra Reitan.

Teksten fortsetter under annonsen

– Vi håper og tror at dette vil være med å styrke merkevaren vår, sier Tørresen og forsikrer samtidig at 7-eleven kiosken vil bestå som i dag. – Vi har og har hatt veldig bra trafikk, det er mange biringer innom daglig, og ikke minst gjennomreisende, hevder han. Han har nå halvannet år bak seg som assisterende daglig leder. – Fint at noen reiser fra Raufoss til Biri også, smiler han, – det er jo veldig mange som reiser andre veien.

7-eleven kiosken har vært døgnåpent et par år nå. – Det vil den fortsatt være, lover Tørresen, – men pumpene er ubetjente og man betaler kun med kort ute. Helt nytt for biringene er at de nå også kan lede el-bilene sine. – Vi setter opp to ladestasjoner med to ladepunkter på hver, så nå kan man bare kjøpe el-bil, smiler han og mener at ladestasjoner er essensielt for en moderne bensinstasjon. – Så fort vi har fått strøm på plass til ladestasjonen, er vi ferdige med denne anleggsperioden. Akkurat når dette skjer, tør ikke Tørresen å ha noen mening om. – Det skal jo planeres og asfalteres etter gravingen også, men det skal ikke være så altfor lenge til. Sammen med de åtte andre ansatte gleder Ingar Tørresen seg til at det hele skal bli ferdig. – Så kan vi ønske alle de snille og greie biringene velkommen til en nyoppusset bensinstasjon.