OPPGRADERER: NEXT Biri satser på å være en viktig del av Biris treningsmiljø, og håper at de kommende oppgraderingene vil bidra til å styrke deres posisjon som et attraktivt alternativ for treningsglade innbyggere.

Treningssenteret NEXT Biri fornyer seg

BIRI: Etter snart 1 1/2 år i drift, investerer treningssenteret NEXT Biri ytterligere i lokalsamfunnet med oppgraderinger av treningssenteret. Nå blir det større soner, mer utstyr og ombygging.

EIER: Jorge Brito, eier og gründer NEXT.

Gründeren av NEXT, Jorge Brito, forteller at senteret skal utvides med noe større treningssoner, mer utstyr og en ombygging for å møte den økende etterspørselen.

– Siden åpningen har NEXT Biri opplevd stor pågang fra lokalsamfunnet, sier Brito og ser det som en tillitserklæring fra biringene. – Det er viktig å fornye seg, fortsetter han. – vi har hatt en god utvikling siden vi åpnet, og nå investerer vi ytterligere for å gjøre treningssenteret så godt som mulig for våre medlemmer.

Med gratis parkering, døgnåpent senter og i følge Brito. – lave priser, ønsker treningssenteret å være et tilgjengelig treningsalternativ for alle som ønsker å trene sentralt på Biri. – Vårt mål er at alle skal føle seg velkomne og ha muligheten til å ta del i et aktivt og sunt liv,avslutter Brito.