CELLO-DUO MED VOKALIST: Mjøscellistene og Kristin Fjellseth kommer til Biri kirke onsdag 24.juli.

Sommerkonserter i Biri kirke

BIRI: Biri menighet kan igjen invitere til sommerkonserter på onsdagene i juli i Biri kirke. Konsertene varer ca. 30 min og starter kl. 12.00.

Etter konserten er det enkel kaffeservering, opplyses det i Menighetsbudet. Dette er gratiskonserter, men det er mulig å gi en kollekt ved utgangen.

Onsdag 3.juli: Ellisiv Tandberg, flygel

Ellisiv, som opprinnelig er fra Gjøvik, har utviklet seg til å bli en fantastisk konsertpianist med internasjonale priser og opptredener over hele Europa. Det er en stor begivenhet når hun igjen kommer til Biri kirke!

Onsdag 10.juli: Mira Hsinbei Sagmo, flygel:
Mira kommer opprinnelig fra Taiwan, og hun har doktorgrad i musikk fra New England Conservatory of Music i USA. Hun flyttet til Norge i 2025.

Hun underviser for tiden ved Musikhögskolan Ingesund, Karlstad universitet i Sverige. Hun er også medlem av Gjøvik Trio ved Gjøvik kunst- og kulturskole.
Som utøver hadde Mira sin solo debut i Carnegie Recital Hall, og hun har vunnet priser i internasjonale konkurranser og spilt solo- og kammerkonserter på ulike konsertarenaer i inn- og utland.

Onsdag 17.juli: Duoen HeMe
HeMe er Biri-duoen Marit Kolloen sang, og Ole Kristian Brovold gitar. De spiller jazz med litt pop i, og pop med litt jazz i. Publikum vil få høre kjente låter fra Abba, Beatles, Ella Fitzgerald, Radka Toneff mm. Mye forskjellig, men kjent stoff.  Alt er fremført akustisk. Mao sang og kassegitar uten «trommemaskiner, loops eller annen tekno».

Teksten fortsetter under annonsen

Onsdag 24.juli: Mjøscellistene og Kristin Fjellseth
Mjøscellistene består av Ida Malene Christensen og Karen Flesvig Schrøder.  Denne flotte cello-duoen har spilt flere sommerkonserter i Biri kirke. I år får de også med seg sangeren Kristin Fjellseth fra Østre Toten. Hun er også tekstforfatter og komponist og har mange års erfaring med to soloalbum og konserter opptredener solo og med diverse musikere. På denne konserten vil de framføre nyskrevet musikk av Kristin Fjellseth.

Ida Malene Christensen er fra Tønsberg, men har sin musikkutdannelse fra Trondheim og Barrat Due. Hun er for tiden ansatt ved Gjøvik kunst- og kulturskole.

Karen Flesvig Schrøder er fra Toten, og hun har bachelor i utøvende musikk med cello som hovedinstrument fra Norges musikkhøgskole og Universitetet i Stavanger.

Onsdag 31.juli: Bente Kvile Buflod, visesanger og folkemusiker
Bente er folkemusiker og visesanger fra Trysil. Hun har gitt ut CD med viser der hun selv har tonesatt dikt av bl.a Einar Skjæråsen, Dagfinn Grønoset og Haldis Moren Vesaas. Hun har også komponert slåtter for hardingfele. Hun har undervist ved kulturskolen i Trysil og er svært sentral i musikklivet i bygda.

Sommerkonserten vil inneholde stemningsviser og muntre vers, og litt felespell i tillegg.