POPULÆR: Brannvesenets Bjørnis var populær blant barna. Mange ville bli fotografert sammen med maskoten.

Biringene trosset regnværet

BIRI: Lørdag gikk den tradisjonelle Biridagen av stabelen. – Litt regn tåler biringene, vet du, sier Gunn Elin Pettersen på vegne av arrangøren, Biri næringsforening.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

– Heldigvis ble det ikke det regnskyllet som fryktet, fortsetter hun, – vi er godt fornøyd med at så mange trosset værgudene og valgte å komme på Biridagen.

De aller fleste som hadde meldt på stand satte også opp sine telt og boder. – Litt trangt om plassen ble det her og der, men stort sett fungerte alt som det skulle, sier Pettersen, – også strøm til alle fikk vi til, takket være Malermestrene og Lions-klubben i Biri.- når det gjelder strøm har vi likevel et forbedringspotensial, innrømmer hun.

Og med Biristrand Musikkforening i storform, 12 forskjellige elevbedrifter fra ungdomsskolen og en mengde tilbydere av alle slag så kan arrangørene se tilbake på nok en vellykket Biridag. Også loddsalget gikk veldig bra, alle lodd ble solgt og fine premier ble delt ut. – Loddsalget ga oss 4000 kroner som går rett inn i neste års Biridag, avslutter Gunn Elin Pettersen, – som blir den andre lørdagen i juni 2025.

Her kommer en bildekavalkade fra årets Biridag! (Foto Magnar Linnerud og Gunn Elin Pettersen)