FÅR SKRYT: Kjøkkenpersonalet på Biri Omsorgssenter får mye skryt.

Middag for hundrelappen

BIRI: Frivilligsentralen på Biri har flere aktiviteter i bygda. Kom og Spis er en av disse, hvor man til en rimelig penge kan få middag samt sosialt samvær.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

 – Dette er et åpent middagstilbud hver onsdag kl. 14.00 på Kafe Furulund på Biri Omsorgssenter, opplyser Frivilligsentralen på Biri. – Her betaler man bare hundre kroner og får da middag og dessert, samt at man blir med på loddtrekning av noen premier. – I tillegg er dette jo veldig sosialt, og passer ypperlig for de som f.eks. er enslige.

I går ble det servert flesk og duppe, noe som tydeligvis var populært. Godt over 50 personer var samlet rundt middagsbordene. – Ikke så merkelig egentlig, de på kjøkkenet her lager utrolig god mat, skrytes det.

MANGE TIL BORDS: Sist onsdag var det over 50 middagsgjester på omsorgssenteret i Biri.