PÅ BIRI.NO: Biri Næringsforenings hjemmeside ligger under biri.no sin nettside. Klikk på linken som heter Biri Næringsforening (se rød ring), og du kommer til foreningens nettside.

Biri Næringsforening på biri.no

BIRI: Biri.no besøkes av over 5000 unike brukere hver måned. Dette har Biri Næringsforening lagt merke til. Derfor har biri.no/Biri IL og næringsforeningen inngått et samarbeid.

TORE FEIRING

feiringtore@gmail.com

I stedet for å lage sin egen nettside og bygge opp en besøksbase, har Biri Næringsforening valgt å utvikle informasjonsside under biri.no sitt domene. Noe som begge parter forventer vil skape større trafikk og mer oppmerksomhet.

I tillegg påtar biri.no seg å hente inn informasjon om hver enkelt medlemsbedrift og legge dette ut under Biri Næringsforenings menypunkt på biri.no. En jobb som nå har startet og hvor noen få bedrifter så langt er publisert.

Dette kan du se her

En epost har gått ut til alle medlemsbedrifter, med spørsmål om en kortfattet informasjon om hver enkelt. Noe få svar har kommet inn, men biri.no etterlyser svar fra flere, noe som vil gjør det enklere for alle. Målet er uansett å få alt på plass innen utgangen av juni. Og kanskje også få flere av bygdas bedrifter som medlemmer. Informasjonen som legges ut på www.biri.no/birinaeringsforening.no er gratis for alle medlemmer.