ØNSKER FLERE LÆRLINGER: Daglig leder Tore Hoffsbakken hos Malermestrene i Biri ønsker seg flere lærlinger til bedriften.

Søker etter lærlinger

BIRI: Er du nysgjerrig på malerfaget? I så fall kan du søke lærlingeplass lokalt i Biri, hos en bedrift som er godkjent opplæringsbedrift. –  Vi har et internt opplæringskontor som vi er tilknyttet til igjennom Håndverksgruppen AS som vi er en del av. Siden 2002 har vi vært en miljøfyrtårnbedrift, hevdes det i en stillingsannonse.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Det er Malermestrene i Biri som søker lærlinger. – Vi er interessert i folk til både maler- og gulvleggerfaget, sier daglig leder Tore Hoffsbakken. – Vi søker nå etter flere lærlinger og ser etter de som enten er i gang med et utdanningsløp i VGS eller har opparbeidet seg arbeidspraksis fra maler og gulvleggerfaget. Har man et ønske om å gå et voksenlærlingløp og få et svennebrev innen maler- og overflateteknikk, burde man absolutt søke, mener han.

Du kan søke på lærlingeplass her

Som opplæringbedrift samarbeider Malermestrene tett med Innlandet fylkeskommune, og lærlingeplassene hos bedriften får også tilskudd fra fylke for hver lærling. – Vi har jevnt med lærlinger hele tiden, fortsetter Hoffsbakken, – akkurat nå har vi tre lærlinger hos oss. Men vi ønsker altså fler, hvor mange er vanskelig å si, det avhenger nok litt av søkermassen.

Tekst fortsetter under annonsen

Etter tre års praksis går man opp til fagprøven, som ender med et fagbrev. Han korrigerer seg selv litt: – man må ikke nødvendigvis være i et utdanningsløp eller hatt praksis som maler eller gulvlegger tidligere. Har du lyst og interesse er du hjertelig velkommen som søker, inviterer Hoffsbakken, – arbeidserfaring i et solid, stort og seriøst firma gir lærlingene de beste forutsetninger for resten av arbeidslivet. Vi tar lærlinger på alvor i alle ledd.

– Hos oss får man full opplæring og oppfølging, og vi garanterer at man som lærling aldri stagnerer faglig, sier Tore Hoffsbakken. – Våre lærlinger kan alltid stole på at vi er ryddige og profesjonelle. Malermestrene er veldrevet selskap med et trivelig og godt miljø, reklamerer han avslutningsvis, – og Håndverksgruppen er målrettet i sitt arbeid med å utvikle fagfolk som leverer håndverk av høy kvalitet.