FUNNET DØD: Mannen i 60-årene ble funnet død i Vismunda etter en omfattende leteaksjon. (Arkivfoto)

Savnet mann funnet død

BIRI: Politiet i Innlandet og flere lokale aviser melder at en mann er funnet død i Vismunda etter en leteaksjon.

Politiet bekrefter at de har funnet en omkommet person på Biri torsdag morgen.

Det har vært en omfattende leteaksjon på stedet gjennom onsdag kveld og natt til torsdag. Søket ble avsluttet etter funnet. Både politi, brannvesen og tauredningsmann skaper fra Norsk Folkehjelp har vært involvert i søket. Det stilte også opp et betydelig antall personell fra Røde Kors, inkludert personell fra Redalen Røde Kors. De stilte også Røde Korshuset i Biri til disposisjon som operasjonssentral. Sammen med Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder var det en betydelig frivillig innsats under søket, blir biri.no fortalt.

Mannen ble meldt savnet av sin egen familie onsdag kveld, og det ble startet søk etter mannen klokka 22.30.

Den siste kontakten noen hadde med han var onsdag klokka 14.00.