VANT 6-5: Biri G11, som vant 6-5 over Vardal, deres første seier på over to år. Fra venstre Dennis Wettre, Sverre Ekern Granseth, Furkan Attila Yigit, Kristian Rønningen, Tobias Tallak Bjørnarå Lønstad, Endre Grasdalsmoen, Simen Feiring-Grønstad, Theodor Schølseth Larsen, Layth Abu Alula. Foto: Ann Kristin Pedersen.

Lollipop snudde kampen

BIRI: Hva gjør man i stekende sol og 25 varmegrader når man skal spille fotballkamp? I hvert fall ikke trene i solen før kampen, fant et Birilag ut.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Biri G11 gjorde en treningsmessig genistrek da de forleden dag kulle spille mot G11 fra Vardal. – Vi trenerne og lagleder kjøpte heller Lollipop is til guttene, enn å sende dem ut i den stekende solen før kampen, forteller trener Erland Grønstad til biri.no, – så fant vi en fin skygge og koste oss med is, mens Vardalsguttene varmet opp i den varme solen.

Og det ga resultater, men ikke umiddelbart, Biris håpefulle lå under 1-4 ved pause. – Men etter pause begynte virkelig varmen å tære på Vardal, sier Grønstad, – mens våre gutter fortsatt var rimelig avkjølte og kalde i hodet etter Lollipop-spisingen. Noe som gjorde at de snudde kampen og vant 6-5.

Med til historien hører at dette var den første kampen guttene vant på et par år. – De spilte virkelig bra og hadde noen suverene langpasninger som ga resultater, sier en stolt trener. Dette var sesongens andre kamp, kanskje det blir mer Lollipop på guttene etter hvert og flere seire? Uansett gratulerer vi guttene, selv om seire og antall mål ikke teller på verken noen tabell eller resultatlister. Til det er guttene litt for unge enda. – Men vær du sikker på at guttene selv vet hvor mange mål de har scoret og hvor mange de har sluppet inn, sier Erland Grønstad, som trener laget sammen med Ozzy Yigit. Lagleder er Ann Kristin Pedersen.