ØNSKER VELKOMMEN: Gunn Elin Pettersen og Egil Hoffsbakken oppfordrer interesserte til å bestille stand senest 18. mai. – Da blir dere med i oversikten i Biriavisa, påpeker de og ønsker velkommen til årets Biridag lørdag 8. juni. (Arkivfoto)

Biridagen lørdag 8. juni

BIRI: Med 22 utstillere så langt, er arrangørene av årets Biridag sikre på at folk vil kose seg også i år. Og med servering av mat, dans og musikk i tillegg håper de på at Biri sentrum skal syde av liv som det gjorde i fjor. Arrangører er Biri Næringsforening.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Årets Biridag er lørdag 8. juni. Og arrangøren håper på fint vær. –  Finn fram parasollen og solkrem med høy faktor, smiler Gunn Elin Pettersen i næringsforeningen. – Det hele starter klokken 10.00 og vi regner med å være ferdige rundt klokken 14.00.

Tekst fortsetter under annonsen

Det er gratis standplass til alle som har noe å by på eller vil informere om. – Så langt har vi fått inn 22 utstillere, men vi har plass til fler. Kontakt gjerne meg eller Egil Hoffsbakken hos Malermestrene, oppfordrer Pettersen, men gjør det senest 18. mai. Da blir du med i oversikten som vil komme i Biriavisa, lover hun. Du kan melde på stand til info@birinaeringsforening.no

Som i fjor
– Mange aktiviteter blir som i fjor, fortsetter Pettersen, – men detaljer får vi komme tilbake til. At det blir liv og røre i Biri sentrum denne dagen, det er hun sikker på regner med at det vil komme 12-15 bestillinger på stands før «deadlineday»
– Som arrangør har selvsagt Biri Næringsforum egen stand, reklamerer Pettersen, – vi presenterer hva vi driver med og våre tanker om Biris utvikling i tillegg til at vi har loddsalg med en mengde fine premier.

– Dette er andre året Biridagen arrangeres av Biri Næringsforening, vi håper biringene går mann av huse for å gjøre dette til en flott og minnerik dag, avslutter Gunn Elin Pettersen.