STEMNING: Det blir fort fin stemning ved Gråsteinsbua med bål, vinter og fullmåne.

Måneskinnskonserten i rute

BIRI: -Vi har bestilt klarvær, mildvær og måneskinn til konsertopplevelsen vår inne på myra ved Gråsteinsbua den 23.mars, sier Reidar Aas. Da håper han på massevandring på de tre skiløypene som fører inn til idyllen inne på Gråsteinsbua.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Konserten i fjor ble en suksess selv om det ble litt kaldt.  Dette har etter hvert blitt en tradisjon hvor flere ønsker å oppleve den magiske stemningen ute i det fri.  Første konsert ble arrangert i 2018 og deltagelsen har bare økt for hvert år.

I år er det trubadur Arild Nygaard som opptrer. – Han har vært hos oss flere ganger, sist i fjor sammen med Solbjørg Tveten, sier Aas og lover en kveld med god musikk og mye kos. Samtidig sier han at det skal bli styggelig dårlig vær før de eventuelt avlyser.

OGSÅ I ÅR: Trubadur Arild Nygaard spiller også i år.

– Det blir gratis inngang og litt å varmt å drikke som serveres av Lions Biri. Men folk kan gjerne vippse oss med en liten støtte, håper Aas, leder av dugnadsgjengen som skal få arrangementet til å gå i hop og skape den festen utenom det vanlige som Måneskinnskonserten har blitt.  For Reidar Aas sin del er dette siste året. – På tide å overlate ansvaret til nye og yngre krefter, sier han.

Måneskinnskonsert Gråsteinsbua
Lørdag 23. mars
Kl. 19.30

Teksten fortsetter under annonsen:

Gråsteinsbua som ble satt opp i 2009 av Lions-klubben i Biri/Innlandet og Biri Jeger og Fiskeforening har etter vært blitt et yndet utfartssted. Stedet har en egen gruppe på facebook som det er mulig å følge for å få mer informasjon.  https://www.facebook.com/groups/graasteinsbua/

Hvordan komme dit
For å komme til Gråsteinsbua er det tre muligheter. Du kan ta Åsrovegen til Bratbergsetra. Da har du en liten skitur i lett terreng på 3000 meter.  Eller du kan kjøre til Biri Øverbygd der du parkerer ved Dempa. Derfra er det ca. to kilometer, mens en tredje mulighet er fra toppen av Vingromsåsen ved Fjellmyra på vegen mot Torpa. Fra parkeringsplassen her er det tre kilometer.

(Saken er noe oppdatert fra tidligere sak)

Er du fremdeles usikker, gå inn på markadatabasen for å se skiløypene i området. https://www.skiforeningen.no/utimarka/turplanlegger/