KONSERT: Gjøvik Veterankorps/Blåveisene spiller sammen med Biristrand musikkforening kommende onsdag.

Veteraner til Strandheim

BIRISTRAND: Ikke før har de kommet seg etter årets nyttårskonsert, så er Biristrand musikkforening i gang igjen. Denne gangen har de hentet inn Gjøvik Veterankorps/Blåveisene som gjester.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Som nesten alltid når musikkforeningen på Biristrand inviterer gjestekorps, de deler gledelig scenen med gjestene og lar dem også få sin egen avdeling. Du kan derfor høre ett korps før den berømte og vidgjetne kaffepausen, og ett korps etter. Hvem som kommer først får være en liten hemmelighet til grendekonserten starter. Det er gratis inngang, gratis kaffe og kaker. Det bebudes loddsalg, ta med noen kroner eller telefon så du får vippset.

TRAVEL: Det blir en travel vår for Biristrand Musikkforening. Grendekonsert onsdag 6.mars på Strandheim, og to vårkonserter i april

Dirigent og maestro er naturligvis Nils Erik Lister, han er sogar dirigent for begge korpsene og vet godt hvordan han skal hente det beste ut av korpsmusikerne. Noe som garanterer for at denne kvelden blir en fin, musikalsk opplevelse og reise.

Grendekonserten er onsdag 6. mars, det hele starter kl. 18.30.

Konserten er en oppvarming til det som vil komme, nemlig Biristrand Musikkforenings vårkonserter. Disse vil avholdes 20. og 21. april, reklamerer korpset. Årets gjesteartist er lokal, Hedda Brovold fra Biri. Så følg med på biri.no, mer om disse konsertene vil komme rett over påske.