SNORKLIPPING: Varaordfører Torvild Sveen lot jovialt barna selv få klippe snoren.

Biri Barnehage åpnet «på riktig»

BIRI: Onsdag åpnet Biri Barnehage offisielt. Både barn, foreldre, ungdomsskoleelever, besteforeldre og andre nysgjerrige fylte lokalene i barnehagen til randen. Også formannskapet i Gjøvik kommune beæret biringene med besøk.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Styrer Kjersti Bratberg Bø introduserte det hele uten å si mer enn nødvendig, hun overlot heller podiet til barna og deres undeholdning, vi fikk både småtroll og politi og røvere på podiet etterhvert som sang og gjøglet. Naturligvis til stor applaus og stormende jubel.

Så var turen kommet til snorklipping og offisiell åpning. Biris egen varaordfører, Torvild Sveen, var umåtelig stolt over at barnehagen nå endelig var på plass, og holdt en god tale før snorklippingen skjedde. Som den joviale politikeren han er, overlot han dette til barna selv. Og med litt hjelp var snoren klippet og barnehagen åpnet «på riktig».

Talen kan du lese her.

Kommunens barnehagesjef, Richard Rybakken Dahl, sa så noen få ord og overrakte barnehagen en aldri så liten innflytningsgave, en tur for alle til en forestilling med Askeladden friteater, noe som ble særdeles godt mottatt blant barn og ansatte. – Dette er landets fineste barnehage, mente han.

I det hele tatt en kort og konsis åpning, det hele var over på 20 minutter før turen gikk videre til Biri Barneskole.

BUKKENE BRUSE: Disse tre bukkene og trollet underholdt.

INTRODUSERTE: Styrer Kjersti Bratberg Bø introduserte det hele.

BARNEHAGESJEF: Richard Rybakken Dahl er barnehagesjef i Gjøvik kommune og skrøt av den nye barnehagen.

STAPPENDE FULLT: Det var mange som ville få med seg den offisielle åpningen av Biri Barnehage.