FIKK STIPEND: Morten Strandengen fikk i helgen NFFs Honorære Lederstipend. – Jeg er stolt og ydmyk, sier han.

Fikk lederstipend

BIRI: Morten Strandengen fikk tildelt pris og stipend under helgens fotballgalla for sitt bidrag i Biri Idrettslag over mange år, blant annet som leder i Biri IL fotball i over 10 år.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Dette skjedde under det 35. kretstinget som NFF Indre Østland gjennomførte sist helg med påfølgende fotballgalla. Her ble prestasjoner både på og utenfor banen hyllet og belønnet. – Vi er svært takknemlige for engasjementet og støtten fra alle som deltok, og vi ser frem til å bygge videre på dette og fortsette å utvikle fotballen i Innlandet til det beste for alle i vår store fotball-familie, sier kretsen selv på sin hjemmeside.

Og blant de som ble hyllet og fikk sin belønning gjennom «NFFs honorære lederstipend, var Biris egen Morten Strandengen. Selv var han ikke tilstede verken under kretstinget eller påfølgende galla. – Jeg er både stolt og ydmyk for dette stipendet og æresbevisningen, sier han til biri.no. – 15 år som trener og 10 år som leder av fotballen i Biri har vært og er en stor glede, barn og unges aktivitetstilbud alltid har vært viktig for meg.

NFFs honorære lederstipend tildeles hvert år personer som har utmerket seg med lang og tro tjeneste for klubb som leder, lagleder, trener eller annet frivillig verv. I juryens begrunnelse står det: – Morten Strandengens idretts-CV er lang og innholdsrik. Han har alle grasrot-trener delkursene og UEFA B-lisens, og som leder har han tatt flere FLK-kurs.

Så videre: – Han er en sterk, tydelig og engasjert leder i Biri IL, og brenner for aktivitet for barn, unge og voksne i lokalfotballen. Han deler gjerne sin kompetanse og erfaring gjennom kursledelse og veiledning.

Dette er prisvinnerne:

Årets Fair Play-klubb: Furnes Fotball
Årets kretsdommer: Johan William Grundt, Eidskog Fotball
Årets TINE Fotballskole: Stange SK
Årets kvalitetsklubb: Storhamar Fotball
Årets jenteklubb: Stange SK
Årets grasrottrener: Magne Brun, Stange SK
Kretsens diplom: HamKam Fotball
Kretsens diplom: HamKam Kvinner Elite
Årets unge talent – jente: Linnea Holmsveen Moen, HamKam Kvinner Elite (fra Vind IL)
Årets unge talent – gutt: Julian Bakkeli Gonstad, HamKam Fotball (fra Skreia IL)
Årets spillerforbilde: Maren Andersen, Brumunddal Fotball
Årets klubbsjel: Rune Stenvold, Vind IL
NFFs honorære lederstipend: Nina Elise Stokke Tronsrud, Storhamar Fotball
NFFs honorære lederstipend: Morten Strandengen, Biri IL
NFF Indre Østlands hederstegn: Dag Opjordsmoen, Raufoss Fotball