THE MAN: Vikarierende rennleder Jan Olav Bilit i full fart.

Suksess i år også

BIRI: Forrige lørdag krydde det av små og noen større skiløpere i Biri idrettspark. Den 18. Madshussprinten gikk av stabelen, og det ble en suksess.  Og ingen barn dro tomhendt hjem.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Rundt 110 skiløpere mellom to og seksten år stilte til start

i sine respektive klasser, – 30 fler enn i fjor, sier Martin Sveum. Han er idrettslagets ansvarlige for denne årlige begivenheten. Årets rennleder var Jan Olav Bilit. – Han stilte opp på kort varsel, da jeg dessverre var syk, sier Sveum og skryter fælt av vikaren sin. – Jan Olav gjorde en svær jobb og alt gikk som det skulle, smiler han.

FULL FART: Kiosken var et populært sted med full fart hele dagen.

Skicup
Årets Madshussprint har kommet med på listen over skicup´er i distriktet. Sveum tror at det var litt av årsaken til den gode oppslutningen, – det blir fort mer interessant for ungene mellom 11 og 14 år da, mener han, – da teller det liksom mer i den store sammenhengen. Samtidig var det ingen konkurrerende renn i distriktet dette året. – Det kan nok også spilt inn på den gode deltagelsen, mener Sveum videre.

PREMIEUTDELING: Jenter 15 og 16 år.

Dugnadsvilje
Idrettlagets torsdagsklubb med tilhørende damegruppe stilte opp på dugnad, åtte personer fra Torsdagsklubben sørget for at nærmere 100 biler fikk parkert der de skulle. Damegruppen på sin side sørget for både mat og drikke, de styrte kjøkken og kiosk, og hadde etter sigende en svært travel dag. – I tillegg til disse møtte det det opp over 30 skientusiaster som funksjonærer med forskjellige oppgaver, sier Sveum, – en gedigen dugnad ble gjort, hele bygda stilte opp, fortsetter han, – noen har til og med vært med alle de 18 gangene vi har gjennomført rennet.

PARKERING: Torsdagsklubben hjalp bortimot 100 biler med parkeringen, både i idrettsparken og de som skulle parkere ved den nye barnehagen. Torfinn Austad, Bjørn Hauglien og Roger Sletten var blant de myndige vaktene.

Premie til alle
Ingen av deltagerne dro tomhendte fra Biri Idrettspark denne lørdagen. – Alle de minste, unger fra 2 til syv år, fikk gullmedaljer og en lue fra Coop Innlandet, skryter Sveum fornøyd, – i tillegg fikk alle i aldersbestemte klasser forskjellige former for premier. De som var ekstra heldige, fikk et par racing-ski fra Madshus. – Uansett hvilken plassering de fikk, avslutter Martin Sveum, – disse skiene ble trukket ut før rennet startet, verdien på et par er hele 8.000 kroner, og hele 8 par ski ble delt ut.

PREMIEUTDELING: Jenter 8, 9 og 10 år

PREMIEUTDELING: Jenter 14 år.

PREMIEUTDELING: jenter 13 år.

PREMIEUTDELING: Gutter 8, 9 og 10 år.

PREMIEUTDELING: Gutter 12 år.

PREMIEUTDELING: Gutter 13. år.

PREMIEUTDELING: Jenter 12 år

PREMIEUTDELING: Gutter og jenter 11 år

PREMIEUTDELING: Gutter 15 og 16 år.

PREMIEUTDELING: Gutter 14 år.

FULL KONTROLL: Ragnhild Dunker Furuli og Marianne Thorstad passet på at det var full kontroll på rennkontoret.

MÅLOMRÅDET: Det viktigste under et skirenn er å komme i mål. Øyvind Sørum og Hallvar Sveen sørget for at skiløpere i alle aldre gjorde nettopp det.

TOK ANSVAR: Damegruppa i Torsdagsklubben tok ansvar og sørget for at kjøkken og kiosk fungerte som det skulle, blant annet Bjørg Feiring og Unni Linnerud.