NY LEDER: Petter Fjeld Bjerke (til venstre) og Sturla Westrum

BIRI: Når Sturla Westrum etter femten år med gode resultater fratrer til sommeren, tar Petter Fjeld Bjerke over ansvaret som daglig leder på Moelven Mjøsbruket AS på Biri. Dette skriver Moelven Timber i en pressemelding.

– Det er en styrke for Moelven at vi har gode, interne kandidater. Råstoffet som kommer til Biri er lokalt og har høy kvalitet, og vi kan si det samme om vår arvtaker som daglig leder. Jeg er glad for at Bjerke tar utfordringen, sier divisjonssjef i Timber, Anders Lindh.

Bjerke har de siste fem årene vært driftssjef på sagbruket.

– Det blir spennende med en ny rolle. Jeg setter pris på å få muligheten til å ta over ledelsen på et veldrevet sagbruk med et konsept som funker, som har flere spennende utviklingsprosjekter i vente det neste året, sier Bjerke.

Han kjenner godt til både mulighetene og utfordringene i driften av sagbruket.

– Sturla leder med flat struktur, og viktigheten av involvering og bredt eierskap er noe jeg tar med meg inn i den nye rollen, sier Bjerke.

Westrum har ledet sagbruket gjennom flere investeringsprosjekter og en stabilt voksende produksjonstakt og økonomiske resultater.

– Vi er best når vi jobber sammen og de gode resultatene er en laginnsats. Det er en glede å lede en fleksibel og kundeorientert organisasjon. Petter er en viktig bidragsyter her på Mjøsbruket, og dette blir en god løsning for Moelven, sier Westrum.

Click here to add your own text