MADSHUSSPRINTEN: Lørdag 10. februar er det klart for Madshussprinten. Det er 18. gang dette rennet arrangeres av Biri IL.

Madshussprinten 2024

Madshussprinten 2024 inngår i Madshus Skifestival som ei en årrekke har blitt gjennomført i Gjøvikområdet. – I år er rennet en del av Totenbank CUP, sier primus motor Martin K. Sveum og legger til:-  Det er 18. gang Biri IL arrangerer dette rennet.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Rennet arrangeres for alle barn:
– For klasser 2 til 7 år, er det Minisprint ca. 300m uten tidtaking. Deltaker kan følges rundt en som går på ski. Gratis påmelding for disse i sekretariatet, og man kan melde seg på samme dag. Startrekkefølgen for disse klassene blir i nummer- rekkefølge etter hvert som de meldes på. Ingen klasseinndeling.

GRATIS: – For barn mellom 2 til 7 år er rennet gratis, sier rennleder Martin K. Sveum.

– For klasser 8 år til og med 16 år konkurreres det i klassisk stilart og med tidtaking ved bruk av brikker. Alt dette som tidligere år, sier Sveum.

Påmelding her. 

Startliste for alle klassene og seneste tidspunkt for påmelding for de i klassene 02-07 publiseres på Biriil.no fredag 9 februar.

Rennstart er klokken 11.00 lørdag 10. februar

– Alle deltagere i alle klasser får deltagerpremie, lover Sveum videre, – denne deles ut fortløpende etter målgang. Dette skjer i kafeen for deltagere i minisprint og de som går prolog sonerenn, altså i klassene 8-10 år, blir vi fortalt. – I klassene J/G 11 år – J/G 16 år utdeles deltagerpremien i kafeen sammen annen premiering inkludert uttrekkspremie.

Uttrekkspremie blant alle deltagere i klassene J/G 08 år – J/G 16 år.

All trening og oppvarming i løypetraseen er forbudt. Besiktigelse av løype kan kun skje før rennstart og frem til kl. 10:45. Det vil også åpnes for en 15 minutters periode for besiktigelse av løypen før prolog G16.

Parkering på området, kr. 50,- pr kjøretøy som betales med Vipps.