FORNØYD: Stein Egil Nervik er strålende fornøyd med trafikken og kundene som er innom Spilleriet Biri Trav. – Vi har klart oss godt tross pandemi, flommer og nedstenging, sier han.

Sosial møteplass

BIRI: De har hatt et ganske godt år og er glad for mange faste kunder. Spilleriet Biri Trav er komfortable med situasjonen tross år med pandemi, flom og nedstenging. Og de venter god trafikk de siste ukene før årsskiftet.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

– Noe av grunnen til dette gode året er nok at at det har kommet en god del hestespillere fra Moelv etter at kiosken der ble stengt, sier Stein Egil Nervik hos Spilleriet Biri Trav. – Dessuten er vi så heldige at vi har en god del faste kunder. Vi er selvsagt veldig lade for at de fortsatt bruker oss, legger han til.

Samtidig venter han god trafikk fram mot jul, – du vet, da går det i julegaver, og her er flaxlodd alltid populært. I romjulen har han erfaring med at mange kjeder seg litt og trekker ned til travbanen og Spilleriet for å drikke kaffe og ha litt sosial omgang.

Brøtning
Det er tydelig at det er viktig, mens Nervik snakker med biri.no, kommer det satdig kommentarer om både det ene og andre fra de syv-åtte som sitter rundt i lokalet. – Her får alle sagt sitt, smiler Brevik. Alle unntatt en som stadig blir hysjet på. – Han er brøtning og har strengt tatt ikke talerett, sier Nervik spøkefullt.

Åpent syv dager i uken
Spilleriet har åpent syv dager i uken, – ikke alle er klar over det, hevder Nervik og vil gjerne reklamere for åpningstidene som er fra 12-20 på hverdager, 9-18 på lørdager og 12-18 på søndager. Bingo er alltid like populært ifølge Nervik, og kundene diskuterer gjerne både fotballresultater og travløp seg i mellom. – Alltid med et glimt i øyet, legger Nervik til, – vi har selvfølgelig plass til flere også. – Dette er jo blitt en stor, sosial møteplass for veldig mange.

Julekalenderen
Stein Egil Nervik fikk sine fire flaxlodd i og med at han stilte opp i biri.no sin julekalender for den tredje dagen i desember. – Loddene synes jeg at Biri IL skal få tilbake, mente han. Hvorfor det? Spurte vi. – Fordi det var det første jeg kom på, spøker han, – men aller mest for at idrettslaget gjør så jobb for bygda.