BYGGER: Bjørn Feiring i BJF Eiendom AS skal bygge et nytt kontorbygg på Sigstadplassen med en grunnflate på 225 kvm. – Det blir et stålbygg som skal stå ferdig medio mai, forteller han.

Flunkende nytt kontorbygg søker leietagere

BIRI: BJF Eiendom AS eier 5 mål tomt på Sigstadplassen i Biri. På en del av tomten står det allerede et bygg som Zot As leier deler av til lager og kontor. Nå vil et nytt bygg snart reise seg.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Bak BJF Eiendom står Bjørn Feiring. – Det nye kontorbygget vil få en grunnflate på 225 kvm. og blir på to etasjer, altså 450 kvm. med kontorer, sosiale rom, forklarer han. – Førsteetasjen vil også inneholde kurs- og showrom med de digitale hjelpemidlene som er nødvendige for dagens digitale møter og presentasjoner. Disse kan også leies eller lånes ut til nye leietagere av de som nå har leid førsteetasjen. – Der har vi inngått leieavtale med Zot AS, som hadde behov for mer kontorplass, forteller Feiring.

Ledig andreetasje
Mellom etasjene vil det bli person/vareheis. I andre etasje er det tenkt inntil 15 kontorplasser, – men her vil leietager eller leietagerne kunne være med å påvirke, fortsetter Feiring. – Derfor vil andre etasje ikke gjøres helt ferdig før vi har disse på plass og de har kommet med sine ønsker om utforming av kontorplassene. Det eksisterende bygget vil også kunne tilby en del lager/produksjonslokaler, reklamerer Feiring og understreker at nybygget blir et moderne kontorbygg satt opp i stål. – Selvfølgelig etter alle dagens standarder og krav med hensyn til både miljøkrav og sunt innemiljø.

FASADER: Bygget blir med flatt tak og vil se sånn ut mot fasadene.

Gode parkeringsmuligheter
Hovedentreprenør for bygget er Syljuåsen AS. – Planen er at bygget skal være under tak før jul, sier Feiring videre, – grunnarbeidene har allerede startet. I midten av mai 2024 skal det stå helt ferdig. Da med gode parkeringsmuligjeter for alle ansatte, varemottak og ladepunkter for elbiler samt plass for varemottak og annen distribusjon. – Selve reisningen av bygget skjer allerede rundt 10. november, hevder han. Det hele vil ha en kostnadsramme i underkant av 12 millioner kroner.

Biri – midt i
Feiring mener at å sitte med 5 mål næringstomt i Biri forplikter. – Man ønsker selvsagt å være med på å utvikle Biri, å trekke til seg og legge til rette for næring i bygda er en viktig drivkraft. – Og da jeg fikk landet avtalen med Zot AS var det bare å sette i gang, smiler han og mener at Biri generelt og det nye bygget spesielt burde være attraktivt. – Her slipper man kostnader med parkering, det er sentralt mellom alle tre mjøsbyene, et kvarter fra Gjøvik, et kvarter fra Lillehammer og en halvtime fra Hamar. Biri er virkelig midt i, hevder Feiring. – Og med ny E6 nærmest utenfor inngangsdøren, likevel langt nok unna til å slippe støyen, kan det ikke bli mer sentralt, avslutter han og føyer også det nye storsykehuset på Moelv inn i rekken av Biris fortrinn.