LEIER: Her i underetasjen leier Rampant MC lokaler i Biri.

MC-klubb fra Toten leier i Biri

BIRI: I den gamle Stuve-butikken har det dukket opp en leietager som trigger nysgjerrigheten til mange biringer. Rampant MC har tidligere hatt lokaler på Skreia. MC-klubben leier nå i Biri.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

– Det er ikke noe sensasjonelt i det, sier Tom Vifladt. Han er talsmann for klubben og glad for at de fant lokaler i Biri. – Vi er en gjeng MC-entusiaster som kommer fra begge sider av Mjøsa, sier han, – derfor passet Biri ypperlig der det ligger sånn midt i mellom.

Bakgrunnen for at det ble Biri var at deres tidligere lokaler på Skreia ikke lenger var tilgjengelige. – Vi holdt til der i ni år, men nå ville eieren bruke bygningen til andre formål, forklarer Vifladt.

POSTKASSE: Logoen til MC-klubben sånn den ser ut på postkassen.

Ikke åpen bar
I følge ham er de stort sett en gjeng gubber som liker å ha det sosialt, møtes og å prate om det aller meste. – Det blir jo mye MC da, sier han til biri.no. – Og mye om amerikanske motorsykler, som vår klubb er mest opptatt av, og da spesielt Harley Davidson.

Han inviterer de som måtte ønske det til klubbmøtene, – vi har klubbmøter hver onsdag fra kl.18.00, blir vi fortalt, – da drikker vi kaffe og koser oss. Her kan den som ønsker det bare komme innom, lover Vifladt og avkrefter rykter om at de har full bar. – Riktignok har vi laget en bardisk, smiler han, – servering fra den foregår kun når vi har noe privat og ved lukkede selskaper.