TIL UNGDOMSKLUBBEN: Hege Øversveen vil være på ungdomsklubben i Biri fire onsdager på rad og blant annet gi gode råd til ungdom som ønsker å lage musikk. Foto: Privat.

Hege spiller på lag med ungdommene

BIRI: Er du opptatt av musikk? Spiller du et instrument? Har du lyst til å skrive låter? Nå kommer det et nytt tilbud for ungdommene i Biri.

Tekst:
Sissel Morken Gullord

Hege Øversveen ønsker å dele av sin erfaring som musiker på ungdomsklubben.

–  Jeg har lenge tenkt at jeg ønsker å bidra med noe positivt for de unge. Jeg kommer til å være til stede på ungdomsklubben fire onsdager på rad, forteller Hege. – Vi starter opp 18.oktober fra kl. 18-21, og har noen eget instrument er det bare å ta med, så skal vi sette i sving så godt vi kan, tilføyer hun.

Hege har lang fartstid som musiker og låtskriver. I tillegg til egne plateinnspillinger og turnéer, er hun dama bak flere låtskrivercamp’er i distriktet.

– Jeg ser for meg at vi blir litt kjent, spiller og synger sammen, snakker om musikk og hører på musikk. Det skal være helt lavterskel, og et fint og trygt sted å være for de som er interessert i musikk, sier hun.

– Vi ser an behovet og ønskene fra de ungdommene som kommer, og om noen skriver eller ønsker å skrive ei låt, hjelper jeg gjerne til med det også, forteller hun videre.

Hege Øversveen er kjent fra bl.a. NRKs Stjernekamp og The Voice på TV2. Musikken hennes ligger i grenselandet pop/country/rock, og hun har vært i Nashville flere ganger. Den siste turen resulterte i albumet «Goodbye Yellow Roses», som ble Spellemannsnominert i 2018. Biripublikummet har opplevd henne mange ganger, både solo, med band og i showene «Julebrus» og «Birishow».

Nå er Hege klar til å fylle ungdomsklubben med musikk, og gleder seg til å møte ungdommene i bygda!

Tilbudet er gratis, og det er bare å møte opp på ungdomsklubben. Og for ordens skyld- dette er ment som en bonus til de vanlige aktivitetene, så klubben er åpen for alle som den pleier.