OPERASANGER: Cecilie Cathrine Ødegården blir å høre i Biri kirke onsdag 19. juli.

Sommerkonserter i Biri kirke 

BIRI: Det blir sommerkonserter i Biri kirke denne sommeren også. Hver onsdag formiddag i juli blir det en halvtimes konsert fra kl. 12.00 og konsertene er gratis, opplyses det.

Onsdag 5.juli:  Anders Kringen-Torberntsson og Mirjam Kringen-Torberntsson
Klaverduoen og ekteparet Mirjam og Anders Kringen-Torberntsson innleder sommerkonsertserien.  Mirjam og Anders møttes under master-studiene på Norges Musikkhøgskole.  Mirjam er ansatt på Barratt Due Musikkinstitutt der hun underviser piano og musikkteori ved talentutviklings-programmet Musikk på Majorstuen.
Anders har sin utdannelse fra Kungliga Musikkhögskolan i Stockholm og Norges Musikkhøgskole. Siden 2018 har han vært ansatt som pianolærer ved Musikklinja på Gjøvik Videregående Skole

Onsdag 12.juli: Paul Wilmot
Paul Wilmot er utdannet ved University College i Oxford. De siste årene har han vært organist på Lillehammer før han i 2021 ble ansatt som ny kantor i Gjøvik kirke. Han har hatt solokonserter i Oslo og Kristiansand domkirker og samarbeidet med BBC Singers og Trondheimsolistene.

Onsdag 19.juli: Cecilie Cathrine Ødegården, Øistein Skre og Kristin Lunde
Cecilie er fast ansatt som operasanger ved Den Norske Opera. Hun er en ettertraktet konsertsanger og har vært solist med en rekke orkestre, kor og ensembler.
Øistein Skre er bass og operasanger utdannet fra musikkhøgskolen og operahøgskolen. Han har hatt flere roller ved Den Norske Opera.
Pianist Kristin Lunde er utdannet med Østlandets musikkonservatorium i tillegg til studier i København og Stockholm. Hun underviser og jobber som repetitør og akkompagnatør blant annet på Det Norske Teater og Ballethøgskolen.

26.juli: Mjøscellistene, Ida Malene Christensen og Karen Flesvig Schrøder
Ida Malene Christensen er fra Tønsberg, men har sin musikkutdannelse fra Trondheim og Barrat Due. Hun er for tiden ansatt ved Gjøvik kunst- og kulturskole.
Karen Flesvig Schrøder er fra Toten, og hun har bachelor i utøvende musikk med cello som hovedinstrument fra Norges musikkhøgskole og Universitetet i Stavanger.