SATT UT POSTER: Torfinn Austad og Trond Ødegården har nettopp satt ut poster.

Velkommen til Biritrimmen 

BIRI: Biri IIL ønsker på nytt velkommen til en runde med Biritrimmen. Som tidligere år, bortsett fra i fjor – og visstnok i 2012, er det satt ut 15 poster i nærområdet. Med et kjapt blikk på kartet kan Biris turgåere enkelt sjå at det er Steigrunden som danner utgangspunktet for dette årets utgave av Biritrimmen. 

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

I SKAUGEN: Torfinn Austad har plassert en post.

– Dette er en svært fin rute med svært mange fine utsiktspunkt, sier Trond Ødegården og Torfinn Austad. Disse to har nettopp satt ut postene. – Postene skal henge lett tilgjengelig og synlig for alle som følger ruta, sier de, –  vi har i tillegg lagt ved en liten beskrivelse av hver post. Postene vil i år henge ute til søndag 10. september.

Selv om det er nye koster som står bak årets utgave av Biritrimmen, så støtter Ødegården og Austad seg på de som har «gått opp løypa» tidligere sesonger. Minimumskravet for å få «godkjent» er fortsatt at minst 12 av de 15 postene er funnet. For de aller yngste, det vil si 12 år eller yngre, så er det nok med 8 poster, blir biri.no forklart.

Konvolutter med kart, informasjon om postene og ikke minst, stemplingskort, hentes i postkassen Biri IL har rett innenfor inngangen til Coop Extra Biri. Ute på postene henger det en klippetang som en bruker på stemplingskortet. Når du har gjort deg ferdig, så kan du levere stemplingskortet i Biritrimmens postkasse på Coop Extra Biri (denne postkassa er plassert ved inngangpartiet ut mot Birivegen).

– Vi har også satt opp en postkasse ved inngangen til Biri Flerbrukshall, slik at den også kan benyttes til henting av poster og innlevering av kortet, tilføyer Ødegården og Austad. – Frist for innlevering av stemplingskortet er 24. september. 

Alle som leverer kortet er med i trekningen av premier, i form av gavekort. Trekningen vil foretas av hovedstyret i Biri IL – og de heldige vinnerne presenteres via sosiale medier og Biriavisa.

BIRITRIMMEN 2023: Beskrivelse av postene: 1. Langs jordet til Semb. 2. Kvilebenk med mjøsutsikt. 3. Bjønnhaugen, husmannsplass. 4. Kalkovnen ved Berg. 5. Kvilebenk ved Steig. 6. Gapahuk. 7. Ved bekkefar. 8. Mellom veger. (Finstad- og Lierengvegen.) 9. Kvilebenk. 10. Ved bekkefar. 11. Ved lita bru/klopp. 12. Ved stor furu. 13. Sti inn mot Sigstad og Biri kirke. 14. Ved Kluke mølle. 15. Bekk ved «Amerika».