OLD GIRLS: Noen av old girls jentene som trener hver torsdag. Anniken Herberg er nr. 2 fra venstre i fremste rekke. Foto: Privat.

Old girls i Biri

BIRI: Har du lyst til å spille fotball, men mangler fotballerfaring? Eller er har du spilt fotball tidligere og føler deg ikke helt er ferdig med lærkula?

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Anniken Herberg kan sitte på svaret. Hun har tatt initiativ til treninger, og har gjenopprettet et lavterskeltilbud i Biri. – Det her er veldig lavterskel. Lista ligger langt ned, jeg måtte selv bli opplært til hva corner var på første trening, forteller hun. – Jeg har aldri spilt organisert fotball selv, så her er alle velkomne. om du er proff eller ei,  sier hun og sikter til Biri Old Girls som har trent sammen siden tidlig mai. – Vi er en gjeng fotball-glade damer som trener sammen, sier hun videre, – sist torsdag var vi hele 17 damer i alle aldre som koste oss på fotballbanen i Biri. Og da mener jeg alle aldre, presiserer hun. Treningen er hver torsdag, og starter kl. 20.00. Vi blir fortalt at mange som er med er helt uten fotballerfaring, samtidig er det også med gamle travere.

– Dette er et veldig inkluderende tilbud også, sier Herberg, – det viktigste er at vi har det morsomt på trening og at vi kan kose oss sammen, rett og slett være sosiale. Tidligere fikk vi låne halve kunstgressbanen til trening, nå har vi akkurat fått beskjed om at vi kan få bruke hele banen hvis vi er mange nok. For old girls laget vil ha med seg flere jenter på treningen. – Jeg håper at mange vil ta kontakt, avslutter Anniken Herberg optimistisk, – det er bare å ta kontakt på facebook eller sende meg en messenger-melding.

Klikk her for deres facebookside