ØVER: Fra denne ukes øving med Prosjektkorpset og musikere fra Kastad, Vingrom og Biristrand.

Tre korps, tre konserter

BIRISTRAND: – Prosjektkorpset ble dannet som et foreløpig tidsavgrenset samarbeidsprosjekt mellom musikkorpsene i Biristrand, Vingrom og Kastad. Intensjonen var å få spille sammen i et større korps. 

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Dette sier Jarle Hillestad i Biristrand Musikkforening, og fortsetter, – vi teller i dag ca 25 musikanter med et program med stor spennvidde. 

Nå legges det opp til tre konserter og Hillestad lover alt fra swing og rock til rolige jazzballader, en gammel klassiker fra «ønskekonserten» i radio, og selvfølgelig en feiende marsj. Den musikalske ledelsen har hele veien vært i regi av dirigent Nils Erik Lister. – Han har i en årrekke vært en nestor i det frivillige sang- og musikklivet i Gjøvikregionen og under hans kyndige ledelse har vi fått til et godt resultat, skryter Hillestad. 

Tre konserter
Korpsene startet opp med øvelser i januar i år og er nå «ved veis ende». Nå skal det holdes konserter på korpsenes «hjemmebane». Det vil da bli på Lundstein skole tirsdag den 6. juni, på Herredshuset Biri onsdag den 7. juni og samfunnshuset på Vingrom torsdag den 8.juni. –  Alle dager kl. 18.30, presiserer Jarle Hillestad, – konsertene vil inneholde to avdelinger der vertskorpset (Biristrand/Vingrom/Kastad) spiller en avdeling og Prosjektkorpset spiller en. Mellom disse avdelingene vil det selvsagt bli en pause med kaffeservering og loddsalg. Inngang kr 100,-.