ILDSJEL: Maria Håheim Bakken er en ildsjel som liker at det skjer noe på Biristrand og ikke minst på samfunnshuset Strandheim. Nå setter hun i gang salg/byttedag.

Byttedag på Strandheim

BIRISTRAND: Nå er det snart sommerferie og mange har kanskje allerede gått gjennom klær i skuffer og skap å funnet ut at noe har blitt for smått,for stort eller aldri blir brukt.
Nå arrangeres det salg/bytte dag på Strandheim der man kan finne noe brukt men som for kjøper kan være nytt.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Maria Håheim Bakken har det ikke alltid like lett. Hun har en sykdom som tidvis tærer hardt på både humør og form. Det er mage og tarm som hun sliter med, noe som gjør at hun får en mangelsykdom og er uføretrygdet. – Jeg blir fort sliten, innrømmer hun. Likevel har hun gode dager hvor hun liker å skape aktiviteter rundt seg. Både julemarked og juleball har hun vært med på å sette i gang på Strandheim, samfunnshuset på Biristrand. Nå står en salg/byttedag for tur. – Nå i disse tider med økte priser på alt, er gjenbruk i vinden som aldri før, man sparer både penger og miljø, sier hun. – Og alle inntekter går til samfunnshuset Strandheim, legger hun til.

PÅ STRANDHEIM: Søndag 11 juni fra kl. 12.00 er det slag/byttedag på Strandheim.

Kaffe og kaker
Likevel betaler man ingenting for å stå å selge, eventuelle inntekter håper Bakken vil komme fra salg av kaffe og kaker. – Dette er et tilbud jeg håper bygdefolket vil sette pris på, sier Bakken, – det er jo en fin mulighet til å møtes og å være sosial.

Videre blir vi fortalt at det er maks ett bord pr. selger. – Og husk at hvis du skal stå inne, må det være håndtertbart det du har med deg. Hun ser likevel ingen problemer med at folk kan stå ute og selge fra bagasjerom eller hengere. – I utgangspunktet tenkte jeg bare salg og bytte av klær, men folk kan egentlig ta med seg å selge hva de vil, lover hun. – det viktigste er at det kommer folk og at det blir litt markedsstemning.

Søndag 11. juni
Bytte/salgdagen er mellom klokken 12 – 14 søndag 11. juni. – Og er det en ungdom som har masse klær som hen har vokst i fra, så er det å selge eller bytte et mye bedre alternativ enn å kaste, hevder Bakken. – Selv har jeg en ungdom i huset som vil kvitte seg med en del klær og ting, sier fembarnsmoren og legger til: – Her er det åpent for mange muligheter til å bli kvitt ting og kanskje tjene noen kroner på det også, men fint hvis tingene eller klærne er noenlunde i orden og ikke minst rene da. Hun oppfordrer selgere til å melde seg på arrangementssiden på facebook, eller rett og slett kontakte henne på telefon 951 41 558. – Og her er det plass til både ungdom og eldre, avslutter Maria Håheim Bakken.