BIRIUNGDOM: Elever ved 8-10 trinn ved Biri Ungdomsskole underholdt Biri Eldretrim med sang og dans, her et lite sammendrag. 

Ungdomskoleelever gledet eldretrimmere

BIRI: De fikk en fantastisk formiddag i dag, pensjonistene i Biri eldretrim. I litt over en time fyltes Herredshuset av ungdommelig sang- og spilleglede, da elever fra valgfag «Produksjon for scene»  på Biri Ungdomsskole gjerne ville vise seg fram for de med noen flere år på baken.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Ungdommene, som er fra 8-10 trinn ved Biri Ungdomsskole, hadde øvd inn både sang og dans for anledningen. – Dette har vi gledet oss stort til, kunne leder av programkomiteen, Toril Fjeldstad Hagen, fortelle. Hun og komiteen har hver uke sørget for at det skjer noe i etterkant av trimmen, enten sang og musikk, et foredrag eller hva som måtte passe. – Hver onsdag mellom rundt kl. 11.00, sier hun videre, – så her er det bare å bli med. Også på denne tiden i fjor ble de underholdt av samme klassetrinn fra ungdomsskolen, – vi håper det kan bli en tradisjon, smilte Fjeldstad Hagen. Leder for eldretrimmen, Agnethe Fløtheim, ønsket både velkommen og takket ungdommen av, – vi er heldige som har så mye fin ungdom i bygda, mente hun.

Ungdommene sang av hjertens lyst, og i disse maidagene med sterkt fokus på vår og 17. mai. Vi fikk de kjente nasjonalsangene i både rap- og rockesetting. Som i fjor ble det også deklamert dikt av bygdas lokale poet, snart hundre år gamle Johannes Kjenseth. 

Det var tydelig at all ungdommelig entusiasme også smittet over på den eldre garde, de sang og danset villig med, og Fugledansen gjorde stor suksess. Toril Fjeldstad Hagen var særdeles fornøyd etter ungdommenes opptreden, noe hun hadde til felles med de andre som var tilstede, både gammel og ung erklærte til biri.no at de hadde hatt det kjempebra. 

– Ved siden av revyen på ungdomsskolen er dette er årets højdare for oss, erklærte ungdommene fra scenen. Og det tror vi dem på.

«DE ELDRE»: Kjersti Fjeldstad Hagen og Bjørn Erik Krageberg hadde ansvaret for at elevene gjennomførte sitt program. Toril Fjeldstad Hagen sitter i Biri eldretrims programkomite, og Agnethe Fløtheim har ansvaret for gjennomføre eldretrimmen på beste måte.
Bildene under er fra arrangementet.