MELD DERE PÅ: Egil Hoffsbakken hos Malermestrene oppfordrer lag, foreninger, butikker eller bedrifter til å melde seg på med stand under årets Biridag lørdag 10.juni.

Biridagen 10. juni

BIRI: – Vi gleder oss til Biridagen i år også, sier Egil Hoffsbakken hos Malermestrene. – Noen har allerede meldt på stand, men vi har plass til mange flere. Det er den forholdsvis nystartede Biri Næringsforening som er arrangør av Biridagen.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Lørdag 10. juni er dagen, Hoffsbakken forteller videre at de håper på å gjenta suksessen fra i fjor. – Da var det knall vær og stappende fullt i sentrum med over 40 stands, sier han. – Så langt i år har det meldt seg på 12 utstillere, men det er enda over 14 dager til fristen går ut.

Likevel ønsker han å minne bygdas bedrifter, lag, foreninger og privatpersoner til å melde seg på for en stand. Det Hoffsbakken vet, er at Lionsklubben i Biri og Biri IL som vanlig er veldig interessert i å være med å gjøre noe på Biridagen. Også Biri Arbeiderlag er klare, sammen med blant annet Biri Bygdeungdomslag og Biri Næringsforening. – Så er det jo valgår i år, jeg vil tro at flere politiske lag er interessert i å vise hva de har å tilby velgerne, oppfordrer Hoffsbakken. 

– I år vil det også bli en konkurranse om å ha den fineste standen, og juryen, det er publikum det. De kan stemme over den standen de synes er finest. – Det blir spennende, mener han.

Han oppfordrer nok en gang lag og foreninger  til å melde seg på, – og ikke minst butikkene i Biri. For å få dette til, og for å lage en fin Biridag, sier Egil Hoffsbakken. – Meld dere på til meg, aller helst innen 1. juni. Enten på epost til biritunet@malermestrene.no, kom innom meg i butikken eller ring meg på tlf. 918 20948