Seriestart 5. divisjon endte med tap

BIRI: Gutta våre fra Redalen/Biri reiste i går til Elverum for første serierunde i 5. div, Avd 1. Motstander var andrelaget til Elverum. Premieren endte med tap.

BIRI IL FOTBALL
Tekst og foto

BANENS BESTE BIRING: Thomas Bjerke ble kåret til Redalen/Biris beste spiller og vant pizza.

Redalen/Biri får en tøff start med to langskudd etter 5 og 7min som er nokså utagbare for målvakt Ole Kristian Haugen.
Etter den forferdelig starten kjemper vi oss inn i kampen igjen og scorer et veldig fint mål signert Stian B. Øverstad. Etter pausen kommer Redalen/Biri godt i gang med en utligning på en corner som Thomas Bjerke header i fin bue over Elverums mann ved stolpen.
Kampen bølger frem og tilbake med Elverum som førende lag, og R/B blir litt  tomme utover i andre omgang. Elverum scorer 3-2. R/B har en i stanga kort tid etter, men den går dessverre ikke inn. Etter dette kaster Redalen/Biri folk frem for å få mål, likevel så scorer  Elverum to til på feil fremover av R/B.
Selv om det ble null poeng med hjemover, så var dette absolutt ingen dårlig gjennomført kamp av våre gutter!

Dagens Redalen/Biri spiller ble Thomas Bjerke, etter en solid opptreden i forsvar og fin scoring.

Tap i premieren 5-2(2-1) mot Elverum2

Målscorere: Stian Bakløkken Øverstad 26min og Thomas Bjerke 52min.