VINNERE DAMEKLASSEN: Vinner av dameklassen, Slin Eikesdal fra Ålesund, flankert av nummer tre, Mona «Lucky Bitch» Glosli (til venstre) og nummer to Monica «The Punisher» Holm fra Lom. 

Dartturnering i Biri

BIRI: Biri Dartklubb begynner å bli store, og arrangerte denne helgen en stor dart turnering med 50 deltagere. Godt over 50 deltagere konkurrerte om å bli mester, både i dame- og herreklassen.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

– Vi bruker mye av overnattingskapasiteten i Biri, både på Vertshuset, Honne og Biri Arena, forteller leder av klubben, Del Leslie-Dell, – vi har virkelig fått satt Biri på kartet i helgen.

– Det har kommet deltagere fra Ålesund, Askim, Gjøvik, Dokka. Lillestrøm, Molde, Hamar og Lom, ramser han fornøyd opp. Britiske Leslie-Dell får god støtte fra skotten Derek Dunlop, som også er medlem av dartklubben i Biri. – Det har vært en fantastisk helg, sier han, – med mange gode spillere og et høyt nivå.

Det hele startet fredag med velkomstcup, og en del av inntektene derifra gikk inn premiepotten til lørdagens finaler. For det vanket pengepremier til de tre beste i både dame- og herreklassen. Totalt var det 40 spillere i herreklassen og 12 i dameklassen, blir vi fortalt.

Vinner i dameklassen ble Elin Eikesdal fra Ålesund. Hun spiller for Sunnmøre Dartklubb, en forholdsvis ung klubb med sine to år. – Men jeg har spilt dart i 30 år, forteller hun, – og reist land og strand rundt. Ekstra koselig å være her på Biri og å få nye venner, og artig at en helt ny klubb tør å satse på et såpass stort arrangement. All ære til biringene, skryter hun.

Nummer to dameklassen ble Monica «The Punisher» Holm fra Lom Dartklubb, nummer tre ble Biris egen Mona «Lucky Bitch» Glosli.

I herreklassen vant Håkon Kjøren fra Lom, nummer to ble Mikael Håkansson fra Hemsedal og tredjeplassen gikk til Knut Sveum, Dokka.

VINNERE HERRER: I herreklassen vant Håkon Kjøren fra Lom, nummer to ble Mikael Håkansson fra Hemsedal og tredjeplassen gikk til Knut Sveum, Dokka.