PREMIER TIL ALLE: Alle ungene fikk sine velfortjente premier under skiavslutningen for de minste på Herredshuset.

Skiavslutning på Herredshuset

Biri: Torsdag 13. april var det sesongavslutning og utdeling av premier til de aller ivrigste skiløperne som har deltatt på klubbrenn denne vinteren. Sammen med sine foresatte og andre supportere inntok de storsalen på Biri Herredshus for å motta bevis på innsatsen sin i skiløypa på Myrvang.

Tekst og foto: Trond Ødegården

Denne vinteren har det blitt arrangert ni klubbrenn i Biri. Totalt har det vært rundt 50 stykker som har deltatt i ett eller flere renn, og 30 av disse igjen har altså gjort seg fortjent til premien som de mottok under utdelingen på herredshuset.

Utdeling

Det er nytt styre i Biri IL Ski nå og Øyvind Sørum har tatt over som leder for skigruppa. Han ledet utdelingen under seansen torsdag, der alle i tur og orden ble ropt opp – og til velfortjent applaus mottok den fine premien sin. Noen synes nok at det ble litt vel skummelt å skulle komme fram for og ta imot premien alene, men da trådde sjølsagt både pappaer og mammaer til, slik at alle prisene nådde fram dit de skulle.

Skileik og sprell

Lørdag den 25. mars ble det arrangert en dag med «Skisprell» på Myrvang. – Til tross for at været kanskje ikke spilte helt på lag akkurat denne dagen hadde oppslutningen vært bra, kunne Eli Kjendseth fortelle. – Det gjorde tydeligvis ingenting at det var litt surt i været, for rundt 35 deltakere hadde møtt opp denne lørdagen seint i mars – til leik og moro med ulike skiaktiviteter, med åpen kiosk og premiering til slutt. Det vellykkede initiativet vil bli fulgt opp igjen kommende sesong, lover Kjendseth, slik at flere også vil få muligheten til å være med.

Skipause

Akkurat nå blir det nok en sommerpause fra skileik og langrenn for Biris unge talenter. Men, om en skal dømme ut fra aktivitetsnivået på den unge gjengen som fylte det tidligere kommunehuset i Biri med liv denne torsdagsettermiddagen, så finner de nok på noe i tida fram til neste skisesong for å få utløp for energien sin.

PREMIER ETTERPÅ: Disse tre hadde ikke anledning til å være med på herredshuset. De var på en
bursdagsfeiring og fikk premiene sine etterpå. Foto Eli Kjendseth.