MORO: Det var fullt av glade og læringsivrige barn i Biri Flerbrukshall denne uken. Tre aktivitetsledere/instruktører holdt det gående på tre baner. Barna var skjønt enige om at dette var et supert tiltak og veldig, veldig moro.

Innebandycamp i vinterferien

BIRI: Innlandet Bandyregion inviterte jenter og gutter født 2011-2014 til GRATIS vinterferiecamp, i Biri Flerbrukshall nå i vinterferien. Samtidig jobbes det for å få til en egen innebandygruppe i Biri IL, se eget innlegg om det på «Det skjer i Biri og Omegn».

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

FORNØYD: Aktivitetsleder i Innlandet Bandyregion, Runar Nordheim , var særdeles godt fornøyd med at så mange barn brukte vinterferien sin på innebandycamp.

– Vi hadde plass til 40 barn, sier aktivitetsleder i Innlandet Bandyregion, Runar Nordheim. – Her har det vært 37-38 barn på det meste, så dette tiltaket er vi veldig fornøyd med. Samtidig skryter han av Biri Flerbrukshall, – dette er en ypperlig hall for innebandy, konkluderte han. 

Hele mjøsregionen
Han forteller videre om fullt trøkk i tre dager og er veldig glad for at så mange barn har brukt vinterferien sin til dette. – Her har det vært alt fra aktive spillere til helt nybegynnere, og unger fra Lillehammer i nord til Stange i sør. Nordheim synes det er fint at barna koser seg sammen på tvers av kommunegrenser og bygder. – Bra for bandymiljøet det.

Så har også Innlandet Bandyregion vært aktivt ute med å markedsføre vinterferiecampen, blant annet med oppsøkende virksomhet på en del skoler for å presentere opplegget. – Vi har blitt veldig positivt mottatt overalt, sier Nordheim.

Innebandy i Biri
Biri idrettslag ønsker som nevnt å tilby barn og unge i Biri og omegn et eget innebandyopplegg. Dette startes opp mandag 7. mars i Biri Flerbrukshall. På den første treningen vil det være med trenere fra Innlandet Bandyregion. Idrettslaget og bandyregionen stiller med utstyr de første treningene, – men ta med innebandybriller og kølle hvis du har, oppfordres det.