MUSIKKGLEDE: Ingen tvil om at de minste koser seg med dans og sang på Bethel.

Småbarnstrall på Bethel

BIRI: – Annenhver torsdag møtes en gruppe foreldre og barn på Bethel i Biri. – Har du barn mellom 1-5 år er du hjertelig velkommen til småbarnstrall, sier Astrid Ekern Dyb-Sandnes.  Småbarnstrallen er i regi av Biri kirke.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Da biri.no var på besøk, møtte det opp rundt 10 barn med foreldre. Noen av barna var naturligvis litt tilbakeholdne etterhvert, men tødde fort opp og lydnivået nådde rimelig snart gode høyder. – De aller fleste av oss er her fast annenhver torsdag, kunne foreldrene fortelle, – dette er et tiltak vi setter stor pris på. 

SMÅBARNSTRALL: Astrid Ekern Dyb-Sandnes er ansvarlig for småbarnstrallen på Bethel i Biri.

Prosjektstilling
Astrid Ekern Dyb-Sandnes er ansatt av kirkekontoret for blant annet å lage sang- og musikktilbud for barn og ungdom. – Jeg har en prosjektstilling hvor blant annet ansvaret for småbarnstrallen er en del, så har jeg også ansvaret for barne- og ungdomskoret i kirken sammen med Inger Schiager, forteller hun. – Det eneste som er litt synd, er at vi ikke har noe tilbud for førsteklassingene

Så langt er det planlagt Småbarnstrall fram mot påske, som nevnt annenhver torsdag. – Det blir helt sikkert noe etter påske også, beroliger Dyb-Sandnes, – men da tar Hege Øversveen over, i og med at jeg går ut i svangerskapspermisjon. I barne- og ungdomskoret er det barn og unge fra 2.klasse til 8. klasse, blir vi fortalt.

Fint på Bethel
De minste synger og danser en halvtimes tid, og etter det er det kveldsmat og fri lek i storsalen på Bethel. Da når straks lydnivået nye høyder, – dette er rene gym-timen, smiler Dyb-Sandnes, – kveldsmat og lek er noe disse minste setter stor pris på.

Hun mener det passer denne aldersgruppen godt at de samles annenhver uke i stedet for hver uke. – Dyrt er det heller ikke, sier hun, – det eneste vi tar betalt for er kveldsmaten, den koster 30 kroner pr. gang. Så er det fint at Bethel brukes også, det er så fine og romslige lokaler her. Også korøvelsene med Biri kirkes barne- og ungdomskor foregår her, forteller hun.

– Er det foreldre som har lyst til å ta med de minste hit, har vi plass til flere, det er bare å møte opp, avslutter Astrid Ekern Dyb-Sandnes.