BIRI BORDTENNIS SENIOR: Bak fra venstre: Arne Løkken, Nils Kristian Brostuen og Emil Sopp Malm. Foran fra venstre Geir Pedersen, Dag Furuseth, Steinar Larsen, Audun Ekern og Øyvind Heggelund.

Hardtslående karer

BIRI: De er på det meste 12 karer fra 30-70 år, de fleste i 60-åra. De ønsker seg at flere ble med, både unge og eldre av alle kjønn. Biri Bordtennis senior er på frierferd.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

I STØTET 3: Steinar Larsen.

Emil Sopp Malm er yngstemann på tredve år. Bare smågutten i forhold til Arne Løkken med sine sytti år. Likevel trives de godt i sammen i Biri Bordtennis senior. Bordtennisgjengen er alle tilknyttet Biri IL, – men vi er ikke noen egen gruppe i idrettslaget, sier leder Nils Kristian Brostuen, – vi bare møtes hver tirsdag og har det veldig morsomt, spiller bordtennis, drikker kaffe og prater litt tull imellom.

Tredje sesong
På det meste er de 12 spillere, da blir det fort venting på noen, i og med at det bare er plass til tre bord i storsalen på klubbhuset, hvor de spiller. – Blir det mange fler, som vi nå håper på, regner vi med at vi får en plass i flerbrukshallen, sier Brostuen, – vi har flere enn tre bord tilgjengelig.

I år er det tredje sesongen de spiller bordtennis, en sesong som strekker seg fra september til april. – Vi har full serie og avslutter sesongen med en intern turnering også, fortsetter Brostuen, – en turnering som yngstemann Emil vant i fjor.

– Det er viktig å vinne, smiler fjorårets turneringsvinner, – da blir gamlegutta litt sure. Men alle understreker at det morsomste er å spille og å ha det morsomt sammen.

I STØTET: Dag Furuseth.

Lavterskel
Brostuen understreker at Biri Bordtennis senior er ganske så kostnadsfritt. – Vi kan vel kalle oss et lavterskeltilbud i ordets rette forstand, mener han, – ingen medlemsavgift eller kontingent, og utstyret er heller ikke dyrt, en racket eller to er greit å ha. Det er vårt mål å fortsette med minimalt med kostnader for deltagerne, lover Brostuen.

Blant spillerne finnes det både hamarsinger, lillehamringer, modøler og biringer. – Vi har det veldig morsomt, sies det, – vi har jo sett på noen videoer om hvordan bordtennis spilles, og har funnet ut nivået vårt er passende, smiler karene. – Både lavterskeltilbud og lav dørstokk for å bli med.

Alle er enige om at de ønsker flere med, både eldre og unge av alle kjønn. – Vi starter klokken 18.00 hver tirsdag, og driver på halvannen time, her er det bare å møte opp, frir Nils Erik Brostuen, – du vil bli godt mottatt og tatt vare på. Du kan også gå inn på vår facebookside og se hva vi driver med.

TRE BORD: Det er plass til tre bordtennisbord i storsalen på klubbhuset.