Julebord i idrettslaget

BIRI: Om du trodde julebordsesongen var ferdig, tok du feil. Biri idrettslag inviterte nemlig dugnadsfolk, lagledere, frivillige og æresmedlemmer til julebord siste fredag i januar. Det ble en gedigen fest.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Her manglet det ikke noe. Et bugnende matbord fristet de fleste til å forsyne seg flere ganger, på det meste så biri.no noen forsyne seg hele fire ganger (uten å nevne navn selvsagt). Det tydet på at maten, som inneholdt alt hva et julebord skal inneholde, falt i særdeles god smak. Av drikke fikk man servert det meste, fra sprudlende mineralvann til god akevitt. Ikke rart festlyden virket å være i særdeles godt humør. Og enda bedre humør kom de i da Biri ILs leder, Magnar Linnerud, takket hver enkelt især. Eller sånn føltes det i hvert fall, ikke rart han fikk stor applaus etter endt tale. Linnerud kunne fortelle om en fantastisk reise med nedbetalt flerbrukshall, nedbetalt kunstgressbane, stor aktivitet og penger, masse penger, på bok. Til hans ære må det sies at alle på julebordet følte at de var en del av dette eventyret som Biri IL har blitt. Det var rundt 50 stykker som møtte av vel 60 inviterte. Noe som Linnerud mente på alle måter var innenfor. – En del avmeldinger har kommet de siste dagene grunnet sykdom, kunne han opplyse.

Julebordet (om enn noe forsinket) framstår som en fin gest til alle frivillige som i år og tidligere år, har bidratt til at Biri IL i dag er en kraftig motor i lokalsamfunnet.

Nedenfor ser du bilder av de som var tilstede under julebordet og koste seg veldig, skal vi tro de kommentarene biri.no fikk. Bildene står uten bildetekster, ingen nevnt, ingen glemt.