INNEBANDY: Ruben Kristiansen (foran) i Innlandet Bandyregion og Øyvind Hårstad i Biri IL inviteterer til innebandycamp i vinterferien. – Så ønsker vi å ta dette et skritt videre og håper å få til en egen innebandygruppe i Biri IL, sier Hårstad.

Innebandy i Biri?

BIRI: Innlandet Bandyregion inviterer jenter og gutter født 2011-2014 til GRATIS vinterferiecamp, i Biri Flerbrukshall mandag-onsdag 27. februar til 1. mars. Samtidig jobbes det for å få til en egen innebandygruppe i Biri IL.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Leder i Innlandet Bandyregion, Ruben Kristainsen, var forleden kveld på bessøk i Biri og flerbrukshallen. –  Dette er en ypperlig hall for innebandy, konkluderte han, – og vi gleder oss til å presentere innebandy her i vinterferien. – Innlandet Bandyregion er en region i vekst, og innebandy er vår største idrett. Vi jobber aktivt med å bistå allerede eksisterende klubber, men også med å skape aktivitet i nye miljø. Biri er et godt etablert idrettslag med fine fasiliteter, som ligger svært sentralt i vår region. Vi har stor tro på at innebandy vil være et berikende tilskudd, i tillegg til de aktivitetene idrettslaget allerede har, sier Kristiansen til biri.no. Så langt passerer de snart 2000 medlemmer, blir vi fortalt.

Egen innebandygruppe i Biri
Videre sier han at innebandy er en idrett som er for alle, uansett utgangspunkt, ferdighetsnivå og ambisjoner. – I vår aktivitet har vi alltid et stort fokus på glede, utvikling og mestring. Til våre klubber tilbyr vi kurs og kompetansehevingstiltak, slik at de som skal være med å lede aktiviteten ute i klubb, har den kompetansen som de føler de trenger for å være trener eller bistå rundt et lag, hevder Kristiansen.

Det er Øyvind Hårstad som er ansvarlig for en eventuell innebandygruppe i Biri IL. – Vi ønsker, med utgangspunkt i vinterferiens innebandycamp, å ta dette et skritt videre. Vi håper at samlingen i Biri vil trigge interessen for en egen innebandygruppe i idrettslaget. Derfor er målet å starte et «forsøkstilbud» rett etter vinterferien, først og fremst for barn og ungdom, sier Hårstad. – Men vi trenger også voksne til apparatet rundt. Så vil det også bli seriespill etterhvert, eller minicup´er som det også kalles. Hårstad er selvfølgelig spent på om det vil bli interesse rundt dette, og håper mange i Biri vil melde seg på innebandycamp i vinterferien for å prøve ut tilbudet. – Og for all del, kontakt meg hvis dere har lyst til å bli med på dette, avslutter Øyvind Hårstad. (teksten fortsetter etter bildet)

BANE: Sånn ser en innebandybane ut. Foto privat.

Spørsmål?
Innlandet Bandyregion har i sesong har et bredt kamp- og konkurransetilbud for utøvere fra 6 årsalderen og opp til senior. – Det jobbes også aktivt for å nå ut til øvrige miljø som spiller innebandy men som ikke er medlemmer i klubb/idrettslag, sier Ruben Kristiansen. – For denne type aktivitet har vi et tilbud som heter Løkkeserie og Løkkecup.

Ved spørsmål eller ønske om å bidra med etableringen av innebandy i Biri oppfordrer også han til å ta kontakte Øyvind Hårstad. – Og er det øvrige spørsmål om innebandy er det bare å ta kontakt med meg på tlf. 41611099 eller på epost: ruben.kristiansen@bandyforbundet.no

Uke 9, vinterferieuken
– Vi retter en stor takk til Bufdir som gjør det mulig for oss å invitere til gratis innebandycamp i vinterferien. Campens fokus retter seg mot innebandy som aktivitet, og utfordrer deltagerne på samarbeid og lagspill. Målsettingen er at alle deltagerne skal oppleve glede, utvikling og mestring disse dagene. Campen arrangeres altså mandag-onsdag i uke 9 i Biri Flerbrukshall og vi håper at mange ønsker å bli med på tre fine dager med innebandy, avslutter Ruben Kristiansen. Her kan du lese mer og finne eksakte tider, og ikke minst, påmeldingsskjema for å være med på campen.