PIZZA, PIZZA: Kokken Beste Pizza har nettopp startet med utkjøring av pizza. Det har tydeligvis slått godt an, pizzakokk Atle Dahl Ringvold ved noen av 40 pizzaene som ble laget da biri.no var på besøk.

Pizzautkjøring i Biri

BIRI: Alle tettsteder med respekt for seg selv har lokal pizza-utkjøring. Nå kan også biringene få sin pizza kjørt til døra av en lokal leverandør.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Det er Kokkens Beste Pizza som står for det hele, og Kristin Giltvedt Steinstad forteller om stor interesse. – Vi prøvde oss sist helg med utkjøring i Biri og på Biristrand, med stort hell, vil jeg si. 

– Inntil videre må man basere seg på kontant, Vipps eller helst bankkort, sier Giltvedt Steinstad videre, – vi jobber med en app og nettløsning, her er ikke alt på plass enda.

Men har du dårlig nettforbindelse kan du betale kontant, bare husk at sjåføren vår ikke har med vekslepenger, sier hun.

Kokkens Beste Pizza har kjøpt inn egen bil for utkjøringen, – her følger vi den grønne linjen og har selvsagt kjøpt en el-bil, sier Giltvedt Steinstad, – en liten Kia. Som vi tror vil ta seg fram de fleste steder så sant det er brøytet.

Bilen er ikke dekorert i rette farger og logo, men det vil skje ganske snart. – Sånn at vi blir å kjenne igjen og blir godt synlig i bygda.

Enn så lenge er det Fredrik Tømte som er sjåfør. Han skal ut i militærtjeneste på nyåret, – da kan det bli behov for ny sjåfør, sier Giltvedt Steinstad, og håper interesserte tar kontakt.

Det vil også bli kjørt ut pizza i romjula, mellom 28-30 desember. – På nyåret satser vi så langt på utkjøring fra torsdag til søndag, reklameres det, – så ser vi an interessen videre utover nyåret. Litt av veien blir til mens vi går. 

Så langt er det pizza, dressing og mineralvann på menyen, men Kristin Giltvedt Steinstad lover at det også vil komme hamburgere etterhvert. – Da må vi installere en ny ovn, grunnet strømprisene venter vi litt med det, avslutter hun og iler til for å hjelpe pizzakokk Atle Dahl Ringvold som nettopp har fått en bestilling på 40 pizzaer i fanget.