VANSKELIGE TIDER: Mange sliter med å betale regninger i disse dager. – Det skal ikke gå utover barnas mulighet til å være med i Biri IL, sier idrettslaget og ber folk ta kontakt hvis man føler aktiviteter blir for dyrt. Illustrasjonsfoto.

– Ingen barn skal bli satt utenfor

BIRI: Nå er det tøffe økonomiske tider for mange, sier Magnar Linnerud, leder for Biri IL. Vi merker det også i idrettslaget så klart. Likevel strekker Biri IL ut en hjelpene hånd.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

– Vi opplever at mange synes det kan bli vel tøft å betale aktivitetsavgifter og kontingenter, fortsetter Linnerud, – men ingen barn skal bli satt utenfor, det er styrebestemt i Biri IL for mange, mange år siden. Likevel har vi nå hatt dette til behandling i nåværende styre, og vi står inne for det som tidligere er vedtatt. Idrettslaget er jo tuftet på at vi skal favne alle.

Derfor ønsker Biri IL at de som sliter litt ekstra i disse dager med å finne rom til å betale penger til idrettslaget, tar kontakt. – Kontakt den gruppelederen i gruppen som ditt eller dine barn tilhører, oppfordrer Linnerud, – og be om å slippe avgifter eller kontingenter. Føl deg for all del ikke flau, sier han videre, – vi har fått forståelse for at dette gjelder mange. Og i disse tider er det høyst forståelig.

Han forsikrer også at dette blir mellom gruppeleder og den som tar kontakt. – Ingenting offentliggjøres eller kommer i noens notater, lover han. – Det viktigste for oss og Birisamfunnet er at alle barn og unge skal ha mulighetene til å være aktive i Biri IL.