ÅPEN DAG: I hele desember blir det åpen dag for barne- og ungdomsskolen i Biri Idrettshall på torsdager og fredager samt i romjula. Det er en forutsetning at man får tak i vakter, skriver Biri IL.

Åpen idrettshall i Biri

BIRI: Biri IL vil i samarbeid med Gjøvik idrettsråd prøve ut konseptet med åpen hall for elever ved barneskolen og ungdomsskolen.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

– Dette skal være en gratis lavterskeltilbud til bygdas barn og ungdom, skriver Biri IL på sin hjemmeside. Idrettslaget stiller Biri flerbrukshall til disposisjon, og ordner i stand til diverse idrettsaktiviteter.

Utøverne organiserer seg selv, med litt rettledning fra klubbens idrettsverter.

– I første omgang tenker vi at hallen er åpen en dag i uka i hele desember, pluss hele romjula, skriver klubben.

Søker vakter
Idrettslaget søker etter ungdom (over 16 år) og voksne som kan hjelpe til som vakter i forbindelse med Åpen Hall Prosjektet. – Forutsatt at vi får nok hjelper så kjører vi i gang, skriver Biri IL.

Kan du hjelpe til, eller kjenner noen som ønsker å bidra? 
Idrettslaget betaler kr. 150,- pr. time til de ungdommen som ønsker dette som en ekstra jobb. Er du interessert, send meg en epost til ml@stadion.no  eller ring tlf. 970 29 575

Aktivitetsdager
Barneskolen kan bruke hallen torsdager i desember, fra skoleslutt til kl. 17.00
Ungdomsskolen kan bruke hallen fredager i desember, fra skoleslutt til ca. kl. 17.00.
Hele romjula fra annendag jul og fram til og med 30 desember vil det være åpent: Barneskolen fra kl. 13.00 til 15.00, og ungdomsskolen fra kl. 15.00 til 17.00.