FANTASTISK KVELD: Det ble litt av en kveld da Biri Ungdomsskole presenterte Rock´n roll fiskeboll, et utdrag av rockens historie. 

For en kveld!

BIRI: Biri Ungdomsskoles årlige revy tok i år for seg rockens historie, fra Elvis til Christine Aguilera. Det ble en fantastisk kveld.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

– Vi fikk en litt vanskelig start grunnet lærerstreiken, sier musikklærer Bjørn Erik Krageberg, som underviser i, ja nettopp, rockens historie. – Vi har kun hatt en ukes øving samt noen få musikktimer for å få dette til.

Hele skolen er involvert i prosjektet, så det som ble presentert med såpass kort øvingstid er det bare å bøye seg i støvet for. En stappende full sal viste også at de satte stor pris på dette.

Alle sang med den stemmen de har og viste at de trivdes på scenen. Noen var litt bedre enn andre, det er sånn det bare er, samtidig virket det som alle også tok en for laget, en for alle, alle for en som det heter. I denne settingen skal og kan man ikke trekke fram noen særskilt, likevel satt Lillebjørn Nilsens Barn av Regnbuen spesielt godt. Fint at en hedersmann som vår mest utpregede visesanger er, blir hedret på denne måten. Så må forestillingens gitarist også nevnes, Magnus Kind Gilberg, som går på 9. trinn, viser seg å være et stort, stort talent.

– Det er fint, for da får vi bruke ham neste år også, som en lærer sa det. Da er målet å lage et helt band med bare ungdomsskoleelever, ble vi fortalt.

Denne fine, flotte og fantastiske kvelden ble avsluttet med en låt fra siste tiåret, Harry Styles sin Watermelon Sugar før rektor Hanne T. Brukstuen avsluttet det hele med å takke alle, både elever, lærere og foreldre som hadde bidratt. – Kjør forsiktig hjem, formante hun, sikkert med dagens snøfall i tankene.

BILDEKAVALKADE: Ingen nevnt, ingen glemt.