VELDIG FORNØYD: Biri Gym og Turn var veldige fornøyde med utstyrspakken de fikk.

180 søkte, Biris turngruppe fikk

BIRI: Det var stor stas og stormende jubel da Biri Gym og Turn pakket opp eskene de hadde fått fra Norges Gym og Turnforbund. De delte totalt 32 utstyrspakker som 180 turnforeninger søkte på. Biris turngruppe ble en av de heldige.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

– Jammen ble vi en av de heldige som fikk en utstyrspakke, smiler leder Therese Kleiven Lunn, – ikke er det småtteri heller, – denne pakken er verdt 300.000 kroner. Nå skal det bli godt å bytte ut 30 år gammelt utstyr, sier hun begeistret. 

Det er ikke småtteri turngruppa har fått heller, Kleiven Lunn ramser opp skranke for gutter og jenter, trampet, tjukkaser, matter, bommer, svingstang, balansebom, airtrack og moduler av forskjellig annet utstyr. – Alt dette er utstyr for 6-8 åringer, presiserer hun, – men kan fint brukes av de eldste, 8-12 åringene også. I tillegg har turngruppa fått penger fra Tema-fondet (Tema Eiendom) på 16 500 kroner. – Det skal brukes til utstyr for de aller minste, 4-5 åringene. Om ikke det er nok, har de også arvet noe utstyr fra turngruppa i Moelven.

TREKLØVER: Dette trekløveret er kontaktperson i turngruppa, fra venstre Maiken Stensrud Havik, Therese Kleiven Lunn og Marthe Stine Lunde, nå søker de flere trenere.

Veldig mange turnere
Sist biri.no skrev om Biri Gym og Turn, var de vel 100 unger på treningene. På et par måneder har de vokst enda mer. – Nå er vi 130 stykker, sier en fornøyd turngruppeleder.

Med så mange unger samlet blir det intenst i flerbrukshallen i Biri. – Vi har et veldig behov for flere trenere, sier Kleiven Lunn, – både karer og kvinnfolk, unge som eldre. Er det noen som har lyst og interesse å jobbe med unger, så ta for all del kontakt, oppfordrer hun og legger til at man må ikke være turner for å være med. – Ikke nøl med å ta kontakt, mer informasjon finner du på Facebookgruppa vår (Biri gym og turn), avslutter Therese Kleiven Lunn, – ring meg på 996 61 075, Marthe Stine på 988 02 990 eller Maiken på 995 77 974.