ÅPNER TRENINGSSENTER: Gründer Jorge Brito åpner treningssenteret NEXT i Biri i begynnelsen av januar neste år.

Nykommer satser i Biri 

BIRI: Det har vært en del nysgjerrighet rundt etablering av et treningssenter i Biri. Nå er det offisielt – med treningssenterkjeden NEXT ønsker gründer Jorge Brito å gi et bedre treningstilbud til folk i distriktene. 

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

– Jeg har lang erfaring fra treningssenterbransjen, sier Jorge Brito, – nå tar jeg med meg treningssenterkjeden NEXT til Biri, og åpner et moderne treningssenter i Birivegen 54.
– Vi har inngått et godt samarbeid med gårdeier og senteret åpner i begynnelsen av januar 2023, lover Brito.

Noe for alle
– Hos oss er alle velkomne, fra helt ferske til erfarne, vår største konkurrent er sofaen og inaktivitet, fortsetter han, vårt mål er å få folk opp fra sofaen og inn på treningssenteret. – Det håper vi å få til gjennom nærhet, døgnåpent senter, ingen bindingstid og en lav pris, sier Brito
 Treningssenterlokalet skal bli innredet i tre soner (styrke, kondisjon og grønn sone), og Brito lover at man vil finne alt det man forventer å finne av utstyr på et treningssenter, – og vel så det, som han sier.

Landets nyeste
Treningssenteret vil bli driftet av NEXTs eget personell, så langt biri.no erfarer.Vi er på jobb for å inspirere, motivere og bidra med positive utfordringer i treningshverdagen, reklamerer Brito, – slik at biringene raskt skal kunne oppnå et sunnere, gladere og mer aktivt liv. Som landets nyeste treningssenterkjede har de satt seg som mål å bli en lokal møteplass for alle treningsglade, også for de som bor et stykke utenfor de største byene. – Vi tilbyr toppmoderne kvalitetsutstyr til både styrke- og kondisjonstrening og legger opp akkurat det treningsprogrammet som passer for deg, avslutter gründer Jorge Brito.