HALLOWEEN: Kristin Giltvedt Steinstad inviterer til Halloween-fest på Biri Travbane i morgen, lørdag 29. oktober.

Halloween-fest på travbanen

BIRI: I morgen, lørdag 29. oktober, er det duket for hæla i taket på Biri Travbane. Biringer inviteres til fest i forbindelse med Halloween. Her loves det både premiering for antrekk og dans. Samt mye godt drikke.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Kristin Giltvedt Steinstad er det nærmeste man kommer en altmuligkvinne hos Biri Travbane, og da selvfølgelig ansvarlig for arrangement utover travløp. Nå inviterer hun til Halloween-fest. – Egentlig hadde vi tenkt å ha en dansefest her forrige helg, men det konkurrerte med et annet arrangement i Biri (Herredshusfestivalen), forteller hun, – og bygda er ikke større enn at man søker å unngå den type kollisjoner. Derfor passet det oss like bra å flytte dette til Halloweenlørdagen.

Premiering
Selvfølgelig skal man kle seg ut når det er Halloween, og Giltvedt Steinstad håper at folk vil kle seg ut i mange spennende varianter. Selv om hun selv skal kle seg ut, understreker hun at man kan komme i vanlige klær også. – Man må ikke kle seg ut, kom som du selv ønsker. Men vi vil premiere de beste antrekkene, lover hun, – premiene vil være gavekort fra Kokkens Beste Pizza.
Og det er etasjen hvor pizzeriaet og tippekiosken er at festen vil være, Giltvedt Steinstad viser fram et gedigent dansegulv, lover god mat og mye godt drikke av de fleste slag. Og plass til 300 biringer, redølinger og strandinger. – Vi må jo finne på noe i bygda, smiler hun. – Sist vi hadde fest, med Per Øversveen i juni, kom det hele 200, det var kjempemorsomt og veldig livat.

TRUBADUR: Roy Martin fra Raufoss spiller til dans.

Trubadur
Ingen dansefest uten musikk, og trubaduren Roy Martin fra Raufoss er hentet inn for å få bygdefolket ut på dansegulvet. – Selv om han er alene med gitaren, vil det være mer enn bra nok å danse til, hevder Giltvedt Steinstad, og roser trubaduren opp i skyene. – Han har blant annet skrevet musikk for Rune Rudberg. – Han spiller for døra, og med en inngang på kun 100 kroner håper hun at mange vil ta turen til Biri Travbane i morgen kveld. 

Lokal ungdom
– Tenk for en lørdagskveld det vil bli, sier hun, – først konsert med Biristrand Musikkforening og så Halloween-fest på Biri Travbane etterpå.
– Vi begynner klokken 20.00, påpeker hun og forteller samtidig at det er mange lokale ungdommer som vil vær i jobb i forbindelse med arrangementet. – Disse ønsker inderlig å se mange sambygdinger, avslutter Kristin Giltvedt Steinstad.