SHOWMANNEN: Andreas Alm fra Ringsaker er showmann og gjesteartist under konsertene med Biristrand Musikkforening 29. og 30. oktober kl. 17.00.

Konserter med Biristrand Musikkforening

BIRISTRAND: Bygdas eget musikkforening holder sterkt på tradisjonene, en av de er høstkonserter både på Biristrand og i Biri. Så hold av siste helg i oktober!

Fordi høstens konserter vil være på Biristrand/Strandheim lørdag den 29. oktober og Biri/Herredshuset søndag 30. oktober. – Begge dager kl. 1700, blir vi fortalt.
– Til vårkonsertene har vi lånt med oss noen medlemmer fra Kastad musikkforening, sies det videre i en pressemelding fra korpset, – selv om medlemstallet har vært stabilt gjennom det siste året.  – Men vi ønsker å forsterke noen stemmer. 

Et fyrverkeri av en konsert og show
Årets program er variert. Her er det flere godbiter for enhver smak, både rolige ballader, rock, jazz fusion, latin og korpset garantere også en feiende flott marsj.
Årets gjesteartist er hentet fra andre siden av Mjøsa. Andreas Amb er oppvokst på en stor produksjonsgård i Ringsaker. Som ufrivillig komiker i klassa kom replikkene stadig raskere, og sammen med et 10 års medlemskap i Ringsaker Skolekorps var veien lagt for et liv på scena.
Fem år på Universitetet førte med seg en siviløkonomtittel samt utallige oppsetninger med diverse show, revyer og solist foran utallige orkestre og storband. I dag har han lang og bred erfaring å vise til som foredragsholder, motivator, konferansier, revy- og sceneartist, ja rett og slett en ordentlig showmann!

Søker medlemmer
Biristrand Musikkforening er ingen unntak: Gjennomsnittsalderen i korpset øker fra år til år, så korpset søker som mange andre, påfyll fra yngre krefter. Er det noen der ute som har lyst til å spille, så er det bare å ta kontakt, ber korpset og håper at noen sitter inne med et ønske om å spille i korps. – Da kan jo disse to konsertene være en ypperlig anledning til å bli bedre kjent med oss, inviterer korpset, og ønsker velkommen til en musikalsk godbit.