HUMOR OG VIDD: Auksjonarius Torvild Sveen ropte ut objekter med både humor og vidd. Godt tatt i mot av de som overvar auksjonen.

Mange gode kjøp på orgelauksjonen

BIRI: Lørdag avholdt orgelkomiteen i Biri auksjon på Herredshuset. Mye var samlet inn til denne auksjonen. også, men betydelig færre møbler og store ting enn ved forrige auksjon.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

De par timene biri.no var tilstede, var det i alle hovedsak bestikk, pynteting, sølvtøy og glass som gikk under hammeren. Auksjonarius Torvild Sveen holdt det hele sammen, og ropte ut objekter med humor og vidd. Det aller meste ble solgt, men i følge orgelkomiteen så var nok kjøperne mer fornøyd enn selgerne denne gangen. – Hvor mye vi har solgt for er det nok for tidlig å si enda, forteller Kjell Ødegårdstuen, – så det må vi få lov til å komme tilbake til. 

Sikkert og visst er det at mye fint sølvtøy gikk for en slik og ingenting, og de rundt seksti interesserte som var med fra auksjonen startet fikk med seg både kaffe og kaker utover formiddagen og tidlig ettermiddag. Salgsummene lå i det store helle mellom et par hundrelapper opp til et par tusen kroner.

Etterhvert ble det også mer glissent mellom stolene. Likevel var orgelkomiteen fornøyd med dagens omsetning, så kommer biri.no etterhvert tilbake med litt mer informasjon om resultatet av auksjonen og innkjøpet av det nye orgelet.

t

SEKRETARIAT: Sekretariatet fulgte nøye med på hvem som fikk tilslaget på hva, og hva budet var.

SMÅTING: Det var mange småting Kjell Ødegårdstuen og Torvild Sveen hentet fram under auksjonen.