PÅ UNGDOMSKLUBB: Bakerst fra venstre: Nils Frode Martila (instruktør) Arne Ouren, Lillian Aamodt, Ingvild Ouren Jostad, Nina Christine Dahl, Terese Omenås, Kim Olsen Evensen (instruktør) Foran fra venstre: Eva-Marie B. Martila, Emilie Holm Hansen, Tara Marie Skaug, Live Tengelsen

Sommerklubb for første gang

BIRI: Tirsdag 28. juni klokken 15 går startskuddet for årets Sommerklubb-tilbud. Klubben vil være åpen hver tirsdag og torsdag klokken 15-18. Aldersgrense er 13-18 år, dvs. alle som skal begynne på ungdomsskolen og eldre. 

Tekst/Foto:
Siw Bruun de Neergaard

Fast møteplass er Røde Kors Huset (Daffer’n) på Biri. Men det kan godt være at man tar seg tur på stranda, i skogen eller på idrettsplassen for å finne på ting der. Dette vil det fortløpende bli informert om via klubbens facebook-side og plakater på huset.

I tillegg planlegger vi to kvelder med overnatting. Den ene i Utmarksleiren til Røde Kors i Biri Øverbygd 8.-9. juli og den andre på Røde Kors Huset 29.-30 juli der planen er å arrangere et Mini-LAN. Mer informasjon om dette vil også bli lagt ut på Facebook-sida vår. Følg med for påmeldingsinformasjon.

Biri Ungdomsklubb har via Norges Røde Kors fått tilskudd fra Gjensidigestiftelsen til sommeraktiviteter for ungdom. Tilskuddet inneholder aktivitetsmidler og lønnsmidler øremerket for ungdom under 20 år. Det er denne siste potten som har gjort det mulig for oss å sette i gang årets tilbud. Vi har fått ansatt en fin gruppe ungdom som skal drive klubb-tilbudet gjennom sommeren. Flere har her fått mulighet til sin første sommerjobb og yngste ansatte er 13 år.

Ungdommene har nå vært gjennom opplæring i både førstehjelp, psykososial førstehjelp og administrative rutiner. De er dermed klare til å komme i gang.